surf poncho dames

Surf poncho dames: Wanneer gebruik je de Ponchy?

Ben je op zoek naar een leuke dames surf poncho? Wij hebben bij Ponchy een eenvoudige, maar stijlvolle surf poncho’s ontworpen in 5 maten en 5 kleuren. Deze poncho surf accessoire is ideaal voor na het surfen, kitesurfen of het beoefenen van andere watersporten. Maar(!), deze after surf poncho is niet alleen maar te gebruiken als strand poncho. Het is ook heerlijk om thuis aan te trekken, als “snuggle-dekentje”, na een lange dag werken, studeren of sporten. Lekker om met een wijntje in de hoek van de bank te kruipen en je favoriete Netflix-serie te kijken! Kortom, super handig dus!

Strand poncho dames: normale of slim fit poncho?

Wij verkopen onze Ponchy’s in twee verschillende poncho dames fits. De normale strand poncho dames (normale fit) en de slim fit. Hierbij is het belangrijkste verschil dat de slim fit wat gestroomlijnder is dan de normale fit. De slim fit variant is dan ook favoriet bij onze vrouwelijke klanten. De normale fit wordt meer als strand poncho door heren gebruikt. Gebruik je de surf poncho echter voornamelijk als een omkleed poncho, dan is de slim fit enigszins onpraktisch. Ga dan voor de normale fit in plaats van de slim fit. Zo weet je in ieder geval zeker dat je jezelf gemakkelijk kunt omkleden op het strand.

Dames surf poncho kopen?

Na het surfen lekker warm in je surf poncho kruipen en op het strand nog even na chillen, terwijl je zwemkleding droogt? En je geen zorgen hoeven maken over of er wel een omkleedhokje aanwezig is? Dan is een dames surf poncho kopen van Ponchy de oplossing! Ga bijvoorbeeld voor de mooie Rosa Velho, of voor de prachtige Azul Oscuro!

Meer weten over de Ponchy? Lees dan eens onze blog over het verschil tussen de Ponchy en de Decathlon surf poncho. Of ga gelijk naar onze shop!

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen via ons contactformulier of bel met +31646460872

 


Related Posts

Leave a comment