bamboe kinder strandponcho

De poncho’s van Ponchy.nl en de Decathlon surf poncho lijken misschien enigszins op elkaar, maar er zijn wel degelijk een aantal verschillen. Daar gaan we in dit artikel dieper op in, zodat jij aan het einde van dit bericht een wel overwogen keuze kunt maken!

Surf poncho van Ponchy.nl: voor- & nadelen

De Ponchy is er in 5 kleuren en 5 maten, zoals hieronder te zien is. Ze zijn er in mooie effen kleuren en zijn voorzien van steekzakken. Bovendien zijn de Ponchy’s gemaakt van hoge kwaliteit katoenen stof die zacht aanvoelt.  De Ponchy wordt handgemaakt en kinder-poncho’s kunnen op maat gemaakt worden. Hiervoor neem je contact met ons op.

Een tweede voordeel is dat de Ponchy er ook in slim fit model is. De Ponchy ziet er door de slim fit wat gestroomlijnder uit. Dit kan met name bij surf poncho dames mooi staan.

Het nadeel van de Ponchy ten opzichte van de surf poncho Decathlon is de prijs. Echter biedt de Ponchy zoveel meerwaarde dat wij van mening zijn dat de Ponchy de afweging waard is!

Surf Poncho Decathlon: voor- & nadelen

Een voordeel van de Decathlon surf poncho zou de lage prijs kunnen zijn. Decathlon staat al jaren bekend om producten in het lagere prijssegment. Maar zijn de poncho’s van degelijke kwaliteit? In onze ogen kan dat vele malen beter, want er kleven wel wat nadelen aan deze Decathlon poncho’s.

Zo zijn ze er slechts beschikbaar in twee maten. Een volwassenen surf poncho en een kindermaat. Een mooie slim fit optie zoals bij de Ponchy is er bij Decathlon niet. Daarnaast hebben ze de droogtijd van de poncho getest: 1 uur en 40 minuten bij een temperatuur van 37 graden Celsius. Afhankelijk van je locatie zal het niet vaak 37 graden zijn, waardoor deze droogtijd ongetwijfeld langer zal duren.

De Decathlon surf poncho’s zijn net als de Ponchy voorzien van katoenen stof, die goed absorberend werkt. Om je af te drogen werkt de surf poncho Decathlon dus prima. Echter zit er wel een verschil in de soorten katoenen stof. De Ponchy voelt zacht aan, ook nadat je al droog bent. Wanneer je dus langere tijd op het strand wil chillen, raden wij de Ponchy aan!

Eindoordeel: Welke surf poncho is beter?

Welke surf poncho het beste is kunnen wij niet voor jou bepalen. De Ponchy zit in een hogere prijsklasse, maar biedt ook meer voordelen en is van hoogwaardigere kwaliteit. Wij zijn dan ook overtuigd van ons product en weten zeker dat ook jij van de Ponchy gaat houden wanneer je deze een keer hebt gedragen.

Meer weten over het bestellen van een Ponchy? Lees dit dan ook vooral even! Voor andere vragen kun je contact met ons opnemen of even bellen naar +31646460872.


Related Posts

Leave a comment