Kinder surf poncho

Kinderen zijn vaak ongeduldig als het op zwemmen neer komt. Ze willen het liefst zo snel mogelijk het water in duiken en lekker spelen etc. Maar een handdoek is vaak te groot voor ze en je merkt toch dat ze er mee blijven strubbelen! Dat is voor het kind niet prettig maar ook zeker niet voor de ouders, die continu achter hun kinderen aan blijven rennen. Wij kunnen jouw leven en het leven van jouw kind veel gemakkelijker maken met de kinder surf poncho! Lees gauw verder. 

Op maat gemaakte kinder surf poncho

Wellicht heb je al even rond gesnuffeld op onze website en heb je al hele leuke surf poncho’s voorbij zien komen voor volwassenen. Maar je zou er een het liefst voor je kind willen hebben, wees niet getreurd! Want bij Ponchy leveren we maatwerk, onze experts ontwerpen en maken ook kinder surf poncho’s op maat! Een kinder surf poncho is erg handig om eenvoudig mee af te drogen en natuurlijk voorkomt het ook nog eens dat je kind verkouden wordt. En zeg nou zelf, het staat ook nog eens erg leuk! Het enige wat je hoeft te doen is de kinderponcho over het hoofd van jouw kind te trekken and you’re ready to go! 

Bij Ponchy hebben we naast de 4 maten die we aanbieden ook 5 verschillende kleuren, het mooie is dat je die kleuren ook gewoon terug kunt laten komen in de kinderponcho’s! Zo kunnen jullie lekker matchen op het strand! Daarnaast worden de kinder surf poncho’s ook van hoge kwaliteit katoen handgemaakt. Wat een stuk vriendelijker is voor het zachte huid van je kind. Mocht je hier interesse in hebben? Stuur een mail naar hallo@ponchy.nl en we maken de surf poncho op maat.  

Azul Oscuro – Surf Poncho

85.00

Azul Velho – Surf/ Strandponcho

85.00

Marrom Velho – Surf Poncho

85.00

Rosa Velho – Surf Poncho

85.00

Verde Velho – Surf Poncho

85.00

Gegevens achterlaten

We vragen om een aantal maten, om ervoor te zorgen dat de kindersurfponcho perfect past. Deze betaal je niet op de website, hiervan sturen we je een betaalverzoek of het rekeningnummer. Dus heb jij interesse in een leuke kinder surf poncho voor jongens of meisjes? Stuur ons een mailtje of bel eventjes en we maken deze speciaal voor jou op maat! 

Kosten van een kinder surf poncho zijn: €49,-  

 Meer weten over de Ponchy? Lees dan eens onze blog over het verschil tussen de Ponchy en de Decathlon surf ponchoOf ga gelijk naar onzeshop! 


Related Posts

Leave a comment