beach-poncho-ponchy

Een beach poncho is ideaal voor een dag aan het strand of bij het zwembad. Het kan soms wat fris zijn na een dagje strand en wil je het liefst je lekker warm aankleden. Als je bent gaan zwemmen en wat minder geduld hebt om op te drogen, dan komt de strand poncho goed van pas. Maar ook handig als je in de avond nog wil chillen op het strand en wil genieten van de zonsondergang. Nieuwsgierig waarvoor Ponchy nog meer kan worden gebruikt? Lees hieronder verder!

Omkleed poncho

Wat een voordeel is van een strand poncho, dat je er makkelijk in kan omkleden. Je kan de beach poncho als strandhanddoek gebruiken maar ook als omkleed handdoek. Je hoeft niet meer op zoek naar een kleedhok of je om te kleden op een parkeerplaats na een lange stranddag. Als je dicht bij het strand woont kan je ook in de beach poncho zo naar huis. Een surf poncho wordt ook wel eens een omkleed poncho genoemd. Ponchy houdt je lekker warm maar absorbeert ook al het water op je lichaam. Wil je geen gedoe meer met omkleden na het surfen of zwemmen? Kies voor de omkleed poncho!

Strand poncho van hoge kwaliteit badstof

Ponchy is gemaakt van hoge kwaliteit katoen wat zorgt voor een luxe gevoel als je deze aantrekt. De badstof voelt zacht aan en zorgt ervoor dat er gemakkelijk vocht wordt opgenomen. Door de sneldrogende stof ben je de kortste keren droog. Ponchy heeft een wat lossere pasvorm dat een lekker comfortabel gevoel geeft. Een strand poncho is niet alleen erg handig maar het ziet er ook nog eens stijlvol uit. Kortom: Ponchy is een multifunctioneel duurzaam product. Verkrijgbaar in verschillende zachte kleuren voor dames, heren & kinderen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan hier ons aanbod omkleed poncho ‘s!


Related Posts

Leave a comment