Zoals je misschien wel weet hebben we bij Ponchy ons assortiment uitgebreid! Er zijn erg leuke en duurzame producten toegevoegd aan het assortiment, zoals een beachbag! Het leuke aan de nieuwe producten is dat de meeste ook allemaal van badstof zijn. Dat kun je heel erg leuk combineren met de surf poncho’s en de handdoeken van Ponchy. Supertof dus!

Originele Ponchy kleuren

Bij de beachbags wilden we de welbekende Ponchy kleuren terug laten komen. Je Ponchy zal erg goed bij de strandtas passen zo! Ook is de beachbag heel handig, zo kun je je surf poncho overal mee naartoe nemen! We wilden het concept simpel houden, de volgende kleuren kun je terugvinden in het minimalistische design van de beachbags: Marrom Velho, Verde Velho, Azul Velho, Azul Oscuro en natuurlijk Rosa Velho, dit is ons favoriet! Het is een levendige en aantrekkelijke kleur. Voornamelijk dames zijn hier helemaal ondersteboven van. We merken dat Verde Velho en Azul Oscuro echt populair zijn onder de heren. Alhoewel de beachbags net zoals de surf poncho’s uniseks zijn, vallen de wat meer mannelijke kleuren eerder in de smaak onder de heren. Verder hebben we in de beachbag een opbergruimte voor je telefoon en natuurlijk een sleutelclip. Zo blijft alles netjes op z’n plek!

Welke kleur past het best bij jou?

Een badstoffen beachbag?

We kregen van velen de vraag waarom we gekozen hebben voor badstof en bijvoorbeeld niet riet? Ik verklapte het net al, een van de redenen is omdat we het simpel willen houden. Daarmee bedoelen we dat het mogelijk moet kunnen zijn dat je je strandtas combineert met je surf poncho of wellicht wel met je strandlaken. Niet alleen in kleur maar ook stof.

Bovendien is het uniek, niet veel merken kiezen hiervoor! Daarnaast is badstof een materiaal dat echt Ponchy schreeuwt. Dat brengen we graag terug in onze producten, dus ook in de beachbag. Maar dat zijn niet de enige redenen. Want een tas dat van handdoek stof is gemaakt, is ook net zo makkelijk te wassen als de handdoeken of de strandponcho’s zelf! Hygiëne speelt ook een grote rol in deze keuze. Je neemt toch vaak zand mee terug naar huis als je een bezoekje hebt gebracht aan het strand, van handdoeken klop je dat makkelijk af. Maar ook van de beachbag! Dat is natuurlijk echt ideaal!

Ben jij net zo enthousiast over de beachbag als dat wij dat zijn? Neem dan eens een kijkje op onze webshop! Of heb je vragen? Mail ons via hallo@ponchy.nl.

Join the wave! 🌊


Related Posts

Leave a comment