strandtassen

Hou jij nou ook zoveel van shoppen, maar vind je het stom om regelmatig rond te lopen met onhandige plastic tasjes? Wees dan niet getreurd want wij hebben een prachtige oplossing voor je! Namelijk de katoenen shopper, ook wel strandtas genoemd, van Ponchy! Lees snel verder.

Voordelen van een katoenen shopper t.o.v. van een plastic tas

Natuurlijk ben jij slim genoeg om te weten dat een herbruikbare tas beter is voor het milieu. Toch willen we dit graag extra benadrukken, veel plastic tasjes worden weggegooid en niet nog eens voor een tweede keer opnieuw gebruikt. Dat is echt super zonde natuurlijk! Bovendien wordt het lang niet altijd in de prullenbak of bij het plastic afval gegooid zodat het gerecycled kan worden. Maar gewoon op straat, of in de natuur. Daar heeft de fauna maar ook zeker de flora behoorlijk veel last van.

Maar een katoenen shopper daarentegen heeft een lange levensduur die je opnieuw en opnieuw kunt gebruiken. Waarom zou je extra geld betalen voor tasjes die je meestal maar 1 of hooguit 2 keer gebruikt. Dat is echt onnodig, gebruik daarom een tas die je keer op keer kunt gebruiken en zelfs kunt uitwassen! Ja je leest het goed, onze shopper (ook wel bekend als strandtas) kun je gewoon met je handdoeken in de was doen. Superhandig toch?

Wat de katoenen shopper nog mooier en unieker maakt is de prachtige kleur en het stof waarvan het gemaakt is. Bij Ponchy bieden we 5 verschillende kleuren aan in handdoek stof. Supergaaf en heel uniek. Maak vandaag nog een bewuste keuze en ga voor duurzaamheid.

Te gebruiken als strandtas

Ik verklapte het net al. Ja, onze shoppers worden ook vaak als strandtas gekocht! Voornamelijk omdat de stof van badstof gemaakt is. Het is bijna onvermijdelijk dat je tas nat wordt als je naar het strand gaat, vaak droogt het dan ook nog eens moeilijk op. Daar zit je gewoon niet op te wachten. Juist omdat de shopper van hoog kwaliteit katoen is gemaakt en van badstof is droogt het binnen no-time weer op. Dus hoef je niet bang te zijn dat je en natte zware tas mee moet sjouwen.

Wil jij nou meer weten over de katoenen shopper of strandtas? Neem eens een kijkje op onze webshop of neem contact met ons op via hallo@ponchy.nl . Join the wave! 🌊


Related Posts

Leave a comment