strandtas, beachbag, beachtas, katoenenshopper, badstoftas

Dat kan bij Ponchy! We hebben ons assortiment uitgebreid en verkopen we naast de surf poncho’s ook handdoeken, katoenen tas voor op het strand, washandjes, sauna kilts en noem maar op!

En ook onze nieuwe producten worden met de handgemaakt hier in Nederland! Supertof natuurlijk. Ook met de nieuwe producten blijven we trouw aan ons minimalistisch concept. Immers zijn we nog steeds van mening dat je meer kunt met minder. Lees snel verder.

Leuke katoenen tas voor op het strand!

Bij Ponchy is het mogelijk om een katoenen tas te kopen. Wat dit product erg leuk maakt is dat de tas dezelfde kleur heeft als de surfponcho’s. Hierdoor is het nog makkelijker om je favoriete strandponcho overal mee naar toe te nemen! Zo onderscheid je jezelf toch nog van anderen, aangezien velen toch voor een tas of handdoek gaan die wat meer bescheiden is. De afmetingen van de tas zijn 39cm x 40cm en het is verkrijgbaar in 5 diverse kleuren, namelijk de prachtige kleuren Rosa Velho, Verde Velho, Marrom Velho, Azul Velho en de elegante Azul Oscuro.

Of doe het cadeau aan een vriendin of vriend, zo kunnen jullie matchend in stijl genieten van een dagje op het strand! Hoe leuk is dat?!

Voordelen van de katoenen tassen van Ponchy

Wat erg goed is om te weten, dat al onze producten inclusief dus ook de tassen van badstof gemaakt worden. Het beste is dat ze hier in Nederland met de handgemaakt worden door ervaren coupeuses in ateliers. Het katoen dat we gebruiken is verantwoord, we kiezen met zorg de beste soorten uit en verwerken het in onze prachtige handdoeken, surf poncho’s en badstof tassen! De katoenen tassen van Ponchy zijn gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. Gooi het bij de was en je badstof tas is weer nét zo schoon als toen je hem kocht.

Bovendien vervuilen we ons milieu niet! Dit komt doordat we onze producten niet laten produceren in ontwikkelingslanden, vaak worden producten in sweatshops door kinderarbeiders gemaakt. En dat moet dan ook nog eens helemaal naar Nederland getransporteerd worden! Behoorlijk veel luchtvervuiling komt er dan vrij. Dat kan en mag natuurlijk niet, om die reden kiezen we ervoor om al onze producten hier Nederland te laten produceren. Dan heb je wel een duurder product, maar zeker wel van goede kwaliteit!

Hebben wij je al enthousiast weten te maken met de leuke katoenen strandtas? Neem dan eens een kijkje op onze webshop! Zien we jouw bestelling binnenkort ook tegemoet?

Join the wave! 🌊


Related Posts

Leave a comment