Op het strand, aan het zwembad of na het badderen, je kunt de kinder badponcho van Ponchy overal voor gebruiken! Het is heerlijk zacht en duurzaam! Lees snel hier verder waarom een kinder badponcho van Ponchy uniek is!

Kinder badponcho gemaakt van rest textiel

Zoals je misschien ons verhaal wel kent, laten wij onze surf poncho’s hier in Nederland maken door coupeuses. Bij het produceren van de surf poncho’s ontstaat er rest textiel, als het textiel bruikbaar is wordt het gebruikt om andere producten van te maken. Zoals washandjes, maar ook kinder badponcho’s! Zo gooien we niets weg en gebruiken we het opnieuw. We vinden het belangrijk dat de kinder poncho’s ook van goede kwaliteit zijn, het textiel wordt om die reden ook goed gecontroleerd door onze experts. Bij Ponchy vinden we het belangrijk dat het eindproduct van hoge kwaliteit is, een lang leven heeft en stevig in elkaar steekt. Immers betaal je voor de Ponchy producten meer dan het gemiddelde, dan mag je ook zeker verwachten dat het product wat je koopt in orde is. Meer met minder!

Functionaliteiten

De badponcho is uiterst geschikt om te gebruiken na iedere outdoor activiteit, je kind zal snel droog en warm zijn. Zo hoef je je als ouder zijnde geen zorgen te maken dat je kind kou zal vatten. Het dicht gewoven katoen zorgt voor een hoge absorptiegraad. Bovendien laat de badponcho van Ponchy goed lucht door, hierdoor kan de badstof poncho snel drogen tussen de zwembeurten door.

Echter hoeft de kinder badponcho van Ponchy niet alleen gebruikt te worden in combinatie met water, soms is het prettig om gewoon even lekker op de bank te relaxen met de kleine en een leuke film te  kijken! De badponcho kan  dan perfect dienen als een dekentje. Het houdt je kindje lekker warm en het is comfortabel.
Verder is het ook een heel erg leuk kraam cadeau aan een mama-to-be! Het is een gemakkelijk product om te gebruiken. Je trekt het simpelweg over het hoofdje van de je kindje en het zit meteen goed! Fluitje van een cent dus.

Wij raden aan om de kinder badponcho te wassen voor gebruik, na de eerste wasbeurt krijgt de poncho zijn absorptievermogen. Ook is het belangrijk dat je goed let op de wasprogramma, om de zachtheid van de badponcho te behouden kun je het beter niet heter dan 30 graden Celsius wassen. En bij voorkeur zonder wasverzachter! Dit zorgt ervoor dat de katoenvezels intact blijven en de poncho lang meegaat!

De maten uitgelegd

De kinder badponcho is verkrijgbaar in drie verschillende maten. Namelijk, klein, middel en groot.
Klein is bedoeld voor baby’s en kinderen tot 4 jaar, middel is geschikt voor kinderen tussen de 4 tot 9 jaar. Tot slot hebben we maat groot, die is te gebruiken door kinderen tussen de 10 en 14 jaar. De poncho’s hebben een normale pasvorm.

Wil jij nou ook zo’n schattige kinder badponcho kopen voor je baby, kind of voor iemand anders? Surf dan naar onze webshop of mail naar hallo@ponchy.nl! Naast de kinder poncho’s heeft Ponchy ook volwassen surf poncho’s, deze worden ook met de handgemaakt in Nederland

Zien wij jouw bestelling binnenkort tegemoet?

Join the wave! 🌊


Related Posts

Leave a comment