kwalitatieve handdoeken

Wellicht ga je samenwonen met je partner en zijn jullie al naar wat uitzet spulletjes aan het kijken! Daar horen handdoeken natuurlijk ook bij, je kan er maar nooit genoeg van hebben. Maar waar vind je nou goede? Want nieuwe handdoeken kopen is natuurlijk ook niet zomaar iets! Wij vertellen je waarom je beter voor een Ponchy handdoek kunt kiezen.

Handgemaakte handdoeken

Dat lees je goed! Al onze producten worden met de handgemaakt door ervaren coupeuses die met passie hun werk doen! Zij zijn experts in hun vakgebied en weten precies waar ze op moeten letten. Het materiaal wordt erg zorgvuldig door hen uitgekozen en vervolgens verwerkt in de ateliers. Naast dat onze handdoeken handgemaakt worden, zijn ze ook nog eens van verantwoord katoen. De kwaliteit is daarom ook uitstekend, we selecteren alleen het beste van het beste. Zo kun je bij ”extra informatie” lezen welk gecertificeerd katoen wij gebruiken!

Dit doen we omdat we graag de garantie willen geven dat jouw handdoek lang meegaat. Als je handdoeken gaat kopen, kies dan in ieder geval altijd voor handdoeken die gemaakt zijn van katoen. Katoen is overigens ook een natuurlijk product waardoor het duurzaam is, het is vriendelijker voor jouw huid maar ook voor het milieu! Zo draag je toch een klein beetje mee aan de natuur.

Diverse maten

Wij vinden het belangrijk dat we voor iedereen verschillende maten beschikbaar stellen, wellicht wil je juist handdoeken kopen omdat je opzoek bent naar wat grotere strand handdoeken. Daarom hebben we bij Ponchy verschillende maten waar je uit kunt kiezen. Er zijn ook haarhanddoeken beschikbaar, dat is voornamelijk onder de dames erg populair. Een handdoek dat goed vocht absorbeert zorgt er weer voor dat je niet meer hoeft te föhnen! Bij Ponchy zijn de volgende maten aanwezig: 70x100cm, 100x140cm en 100x200cm

Diverse kleuren

Het kan zomaar zijn dat je op zoek bent naar een specifieke kleur, omdat het wellicht beter bij je badkamer interieur past of omdat je simpelweg gewoon iets nieuws wilt! Bij Ponchy bieden we daarom maar liefst 5 verschillende kleuren aan. Zo weet je in ieder geval zeker dat de kleur waar jij naar op zoek bent ertussen zit! Je hebt keuze uit de volgende prachtige kleuren: Cinza Escuro, Cinza Claro, Marrom Velho, Oceano Azul en natuurlijk Verde Velho.

Hopelijk hebben we je kunnen enthousiasmeren met ons verhaal, we zien graag je bestelling tegemoet!

Weet jij al welke kleur je gaat kopen? Heb je nog vragen of opmerkingen, laat het ons weten! Mail naar hallo@ponchy.nl .

Join the wave! 🌊


Related Posts

Leave a comment