luxe handdoeken

Ben jij op zoek naar luxe handdoeken? Bij Ponchy vind je handdoeken van zeer goede kwaliteit. Bovendien zijn ze ook nog eens behoorlijk duurzaam. Lees gauw verder.

 Luxe handdoeken

Alle producten van Ponchy, dus ook de luxe handdoeken, worden gemaakt van verantwoordelijk katoen. Om die reden is ons katoen ook gekeurd met een keurmerk, onze handdoeken zijn Oeko-Tex gecertificeerd. We kiezen zorgvuldig alleen het beste van het beste om in de producten te verwerken. Aangezien de handdoeken in Nederland handgemaakt worden in Ateliers, is er geen milieuvervuiling die tijdens het transport erbij komt kijken. Ook worden er geen kinderarbeiders in gezet om de handdoeken te produceren, dus wordt er niemand uitgebuit. Natuurlijk is daardoor de prijsklasse hoger, maar bijna alle luxeproducten zitten in een hoger prijssegment. Voor de prijs die je betaalt mag je ook zeker verwachten dat jouw handdoeken lang meegaan en hun zachtheid niet verliezen.

Hoge kwaliteit

Doordat we alleen maar verantwoord katoen gebruiken is de kwaliteit ook erg goed. We zorgen ervoor dat de handdoeken met liefde en passie geproduceerd worden. We vinden het erg belangrijk dat we een product op de markt zetten die ook echt stevig is, een lange levensduur heeft en haar eigenschappen niet verliest. Indien je niet tevreden bent over het product bieden we ook de mogelijkheid aan om het binnen 30 dagen na aankoop terug te sturen, ook krijg je netjes je geld terug. Het is voor ons erg belangrijk dat je een product ontvangt die aan al je eisen en verwachtingen voldoen en daarom doen we erg hard ons best om het te verbeteren. Kortom, bij Ponchy verkopen we alleen maar luxe handdoeken.

Verschillende maten

De luxe handdoeken collectie van Ponchy bestaat uit diverse maten. We willen de ervaring van de klanten verbeteren, we streven naar absolute tevredenheid. Om die reden hebben we maar liefst vier verschillende maten binnen onze collectie. We hebben gezichtsdoekjes van 30cm x 30cm, we hebben kleine handdoeken van 70cm x 100 cm, middelmaat van 100cm x 140cm en tot slot hebben we de grote maat, 100cm x 200cm. De grote maat is ook geschikt als strandlaken.

Verschillende varianten aan kleuren

Bij Ponchy vindt je fantastische kleuren, minimalistisch en toch met een vleugje elegantie. Dat is voor ons de definitie van luxe in onze ogen. Je hebt de keuze uit de volgende kleuren Cinza Claro een prachtige licht grijze kleur, Cinza Escuro dit is een mooie donker grijze kleur, Oceano Azul een elegante oceaan blauwe kleur, dit is onze favoriet! Verder hebben we natuurlijk de welbekende Verde Velho en Marrom Velho!

Ben jij nou enthousiast geworden en kun je niet wachten om het voor jezelf eens uit te testen? Neem dan snel een kijkje op onze webshop! Of neem contact met ons op via het contactformulier!

Join the wave! 🌊


Related Posts

Leave a comment