Speciaal voor de dames hebben wij een product ontwikkeld die je nieuwe beste vriendin wordt! Maak kennis met de prachtige haarhanddoeken van Ponchy! Meer info over de haarhanddoek lees je hieronder.

Een haarhanddoek gemaakt van verantwoord katoen

Bij Ponchy zijn we absoluut géén fan van microvezel, om die reden zullen we dat ook absoluut niet verwerken in onze producten. De voordelen van een haarhanddoek dat gemaakt is van katoen, zijn bijvoorbeeld dat het een effectief product is. Het neemt razend snel al het vocht uit je haar op, dankzij de hoge absorptiegraad van het gecertificeerde katoen dat wij in de producten verwerken. Hierdoor ben je minder snel genoodzaakt om een föhn te gebruiken, dit bespaart jou pluizig haar. Bovendien, is de haarhanddoek gemaakt van luxe katoen, er is maar liefst 350 gram katoen per vierkante meter verwerkt in de haarhanddoek. Hierdoor is je handdoek ultra zacht en fijn voor jouw lokken. Het enige wat jij hoeft te doen is, de haarhanddoek als tulband om je haar heen wikkelen en ontspannen, laat de hair towel zijn werk doen! Met onze haarhanddoek zal je geen last hebben van nadruppelend haar, je haren passen perfect in de haarhanddoek. Het maakt dus niet uit of je weinig haar hebt of juist een dikke bos, de haarhanddoeken zijn groot genoeg voor elk type haar.

Doordat wij kiezen voor katoen, heeft jouw haarhanddoek een lange levensduur. Het zal lang mee gaan, zo kun je zeker zijn dat je in ieder geval goed zit voor de aankomende jaren.

Geen schade meer aan je dierbare lokken

We zijn gewend om onze haren met een normale bad handdoek te drogen. Echter is dit zeer slecht voor je haren, als je haren nat zijn kunnen ze sneller breken. Een bad handdoek is meestal veel te zwaar voor je hoofd, je merkt eigenlijk al vrij snel dat het aan je haarlijn trekt. Hierdoor beschadig je je haren, je haren breken en kunnen heel erg pluizen hierdoor. Om die reden raden wij aan om voor een zachtere en een veel lichtere handdoek te kiezen; ofwel de haarhanddoek. De haarhanddoek bedekt je hoofd helemaal, hierdoor ben je minder snel geneigd om de uiteinden van je haren droog te wrijven. Dit raden wij ook per direct af, het wrijven van de uiteinden van je haren kan zorgen voor enorme klitten. Daardoor beschadig je je haar alleen maar meer, het gebruik van een haarhanddoek neemt dat af. Binnen de kortste keren zijn je haren droog met dank aan de haarhanddoek/ tulband.

Wil jij nou ook een duurzame keuze maken? Ga dan naar onze website en maak een keuze uit ons assortiment van haarhanddoeken voor dames. Zien we ook binnenkort jouw bestelling tegemoet? Voor vragen of opmerkingen kun je contact met ons opnemen via het contactformulier.

Join the wave! 🌊


Related Posts