Dames sauna kilt

Nu de Corona maatregelen versoepeld worden en wij weer bijna terug kunnen naar het oude normaal, gaan we ook weer vaker op kantoor werken. Zoals vanouds lekker fulltime werken, dat is fijn! Maar ook zeer stressvol! Alleen de gedachte ervan maakt me al zenuwachtig. Daarom zijn we bij Ponchy van mening dat we vaker aan onszelf moeten denken en lekker moeten ontspannen!

Waar kun je dat beter doen dan in een wellness center. Laat het nou ook nog eens zo wezen dat we wellness producten aan ons assortiment hebben toegevoegd. Vandaag ga je de pluspunten van een Ponchy hamamdoek lezen!

Een hamamdoek die duurzaam en van badstof is

We leggen bij Ponchy erg graag de nadruk op minimalisme, duurzaamheid en eerlijkheid. Niet alleen in onze blogs, maar ook in onze producten. Daarom is het voor ons enorm belangrijk dat de producten die we op de markt zetten ook die eigenschappen hebben. De badstof hamamdoek is multifunctioneel en zeer gebruikersvriendelijk. Je kunt hem gemakkelijk om je heen slaan, of gebruiken om op te zitten.

Wanneer je een bezoekje brengt aan de spa kun je er van uit gaan dat jouw badstof hamamdoek jou niet in de steek zal laten. Het doek is zo ontworpen dat het netjes op zijn plek blijft, dankzij de klitte banden zal het niet openvallen. De ultra zachte stof is gemaakt van 100% luxe katoen. De badstof hamamdoek is heerlijk zacht, lichtgewicht en zeer vocht absorberend. Je kunt ervan uit gaan dat je binnen een mum van tijd droog bent!

Doordat onze ervaren coupeuses het stof zorgvuldig kiezen, Ă©n het met expertise produceren kunnen, wij jou garanderen dat de hamamdoek een lange levensduur zal hebben. Wij gebruiken enkel en alleen gecertificeerd katoen.

Bovendien, is het kwaliteitsverschil erg groot in vergelijking tot andere merken.

Uniseks design

De badstof hamamdoeken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren voor dames en heren. Hierdoor is er een brede scala aan keus voor iedereen. Voor de heren is het design zo ontworpen dat het vanaf de navel tot aan de knieën het lichaam bedekt, voor de dames is het design zo ontworpen dat het vanaf de borst tot aan de knieën het lichaam bedekt. Zie hieronder de afmetingen!

  • Heren = Lengte 65cm – breedte 140cm
  • Dames = Lengte 85cm – breedte 140cm

Verkrijgbaar in de volgende kleuren: Marrom Velho, Verde Velho, Oceano Azul, Cinza Claro en Cinza Escuro!

Jij wil toch ook een duurzame, groene en kwalitatieve badstof hamamdoek? Surf snel naar onze webshop! Voor eventuele vragen of opmerkingen met betrekking tot het product, neem contact met ons op via hallo@ponchy.nl of bel naar 06 46460872

Joint he wave! 🌊


Related Posts