Gastendoekje ponchy

Komen er binnenkort familie leden of vrienden bij jou verblijven? En ben je daarom dringend op zoek naar een duurzame en kwalitatieve gastendoekje? Wees niet getreurd, Ponchy helpt je graag verder! Lees het hieronder.

Gastendoekje van bamboe

Veel andere merken kiezen er voor om hun gastendoekjes van microvezel te produceren, dit kan een goedkope oplossing zijn, maar op de lang termijn zul je merken dat het je alleen maar geld gaat kosten. Hoezo denk je nu. Heel simpel, een product dat met goedkope materialen is gemaakt heeft geen langdurig leven. Je zult gauw merken dat gastendoekjes van microvezel na een paar wasbeurten al slijtage hebben. Dit is zonde van je geld. Je kunt beter wat meer geld uitgeven aan een kwalitatief gastendoekje die van verantwoorde materialen is gemaakt.

Gastendoekjes van Ponchy komen in een set 5. De prijsklasse is wat hoger, maar hierdoor kunnen we jou garanderen dat je een goed en stevig gastendoekje hebt. Dit komt doordat wij gecertificeerd bamboe katoen gebruiken, tijdens het productie proces wordt alles tot aan de puntjes goed gecontroleerd door onze experts. Verder worden de gastendoekjes ook met de handgemaakt, onze coupeuses hebben hier jarenlange ervaring in en werken daarom heel nauwkeurig om het beste resultaat op tafel te gooien.

En zeg nou zelf dat is ook goed terug te zien in het eindproduct.

De bamboe gastendoekjes van Ponchy zijn; zacht, lichtgewicht, snel drogend en vocht absorberend. Kortom, alles wat je verwacht in een kwalitatief gastendoekje.

Multifunctionele eigenschappen

De gastendoekjes van Ponchy hoeven niet alleen gebruikt te worden als gastendoekje. Het kan nog veel meer doeleinden hebben, dat maakt Ponchy ook uniek tegenover andere merken, bijna alle Ponchy producten kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Het gastendoekje kan gebruikt worden als gezichtsdoek, wat essentieel kan zijn bij het grondig reinigen van je gezicht. Verder kunnen de gastendoekjes ook prima ingezet worden als brillenpoetsdoekjes! Vul het zelf in!

Daarnaast zijn de setjes verkrijgbaar in maar liefst 5 prachtige en levendige kleuren. Amarelo Ouro is een fraaie goudgele gastendoekje, Azul Oceano verklapt het al; een oceaan blauwe gastendoekje, Cinza Claro is een gebroken witte gastendoekje, Rosa Velho is een poeder roze gastendoekje en Verde Velho is een oud groene gastendoekje.

Verkrijgbaar in een maat: 30x30cm.

Wil je liever een iets groter handdoekje? We got you. Neem eens kijkje naar de kleinste maat van Azul Oceano die is slechts 70x100cm!

Wil jij nou ook een extra (duurzame) toevoeging aan je bad textiel? Zoek niet verder en schaf vandaag je gastendoekjes set van Ponchy aan en maak je bad textiel collectie compleet! Heb je vragen, opmerkingen, complimenten en of klachten over het product? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via hallo@ponchy.nl, of bel ons via 0646460872 of vul het contactformulier in en  we staan je graag te woord. Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur.

Zien we jouw bestelling binnenkort ook tegemoet?

Joint he wave! 🌊


Related Posts