Handdoeken kopen van 100% katoen

Ben je opzoek naar bad textiel en met name naar goede handdoeken? Zoek dan niet verder en lees snel verder. In dit artikel ga ik je namelijk vertellen wat de voordelen zijn van het kopen van een handdoek bij Ponchy!

Handdoeken van 100% katoen

De handdoeken die we bij Ponchy verkopen zijn met de handgemaakt van Oeko-Tex gecertificeerd katoen. Dit houdt in dat onze handdoeken vrij zijn van schadelijke stoffen. Dit zorgt ervoor dat we je kunnen garanderen dat je een kwalitatief product aanschaft. Ofwel we gaan verantwoord om met het produceren van handdoeken. Katoen is gemakkelijke stof, je kunt het eenvoudig schoonmaken. Ze zeggen wel eens dat katoen zo fijn is dat het prima gewassen kan worden op temperaturen van tot wel 95 graden Celsius. Dat is enorm heet en het kan ervoor zorgen dat je handdoeken krimpen en zelfs de katoenvezels beschadigt raken bijvoorbeeld.

Dit wil niemand en om die reden raden wij dat sterk af. Het is gewenst dat de handdoeken op 30 graden Celsius gewassen worden, echter kunnen de handdoeken ook prima gewassen worden op 40 graden Celsius. Het ligt er eigenlijk maar net aan waar jij de voorkeur aan geeft.

Als je een handdoek koopt van 100% katoen kun je er in ieder geval wel zeker van zijn dat de stof stevig is en lang mee zal gaan. Handdoeken zijn namelijk essentieel voor in de badkamer en het zou echt zonde zijn als je iedere half jaar nieuwe zou moeten aanschaffen. De prijzen van een Ponchy handdoeken liggen redelijk hoog, dit komt doordat wij de handdoeken op een eerlijke en duurzame manier produceren om ervoor te zorgen dat het aan al jouw verwachtingen voldoet. Voor de prijs die je betaalt ontvang je een product dat duurzaam, handgemaakt en een lange levensduur heeft.

Kenmerken van een Ponchy handdoek

Het eerste kenmerk is natuurlijk sowieso dat al onze producten, dus ook de handdoeken, met de hand gemaakt worden in ateliers door onze ervaren coupeuses! Het fijne hier aan is dat de handdoeken gemaakt worden door coupeuses die Γ©cht verstand hebben van het vak. Daarnaast worden de handdoeken met passie en veel nauwkeurigheid gemaakt. Verder zijn de handdoeken lichtgewicht, dit komt doordat er slechts 210 gram katoen per vierkante meter verwerkt is in de handdoeken. Maar vergis niet, omdat ze lichtgewicht zijn wil niet zeggen dat ze niet stevig zijn, in tegendeel juist! Doordat de handdoeken van zeer goede materialen zijn gemaakt gaan ze lang mee en zijn ze stevig!

En als kers op de taart, de handdoeken van Ponchy zijn te verkrijgen in 3 diverse maten en maar liefst 5 prachtige kleuren. We hebben handdoeken van 70x100cm, dit is de kleinste maat die we hebben, vervolgens hebben we een middelmaat badhanddoek die is 100x140cm en onze aller grootste handdoek maat is 100x200cm, veel consumenten kopen de grootste maat als strandlaken.

Zoals eerder genoemd, komen de Ponchy handdoeken in 5 verschillende kleuren; Azul Oceano, Cinza Claro, Cinza Escuro, Marrom Velho en Verde Velho. Voor ieder wat wils!

De bovengenoemde kenmerken maakt het dat de Ponchy handdoeken een uniek product zijn. Wie maak jij blij met de Ponchy handdoeken?

Wil jij nou ook een extra (duurzame) toevoeging aan je bad textiel? Zoek niet verder en schaf vandaag je handdoeken van Ponchy aan en maak je bad textiel collectie compleet! Heb je vragen, opmerkingen, complimenten en of klachten over het product? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via hallo@ponchy.nl, of bel ons via 0646460872 of vul het contactformulier in enΒ  we staan je graag te woord. Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur.

Zien we jouw bestelling binnenkort ook tegemoet?

Joint he wave! 🌊


Related Posts