Handdoeken met naam

Bij Ponchy verkopen we handgemaakte badlakens van 100% katoen. alles wat je moet weten over onze badlakens lees je terug in deze blog!

Badlakens van goede kwaliteit

Als je net hebt gedoucht of uit bad komt is het prettig om je af te drogen met een handdoek of badlaken dat het vocht goed opneemt. In de badlakens van Ponchy is expertise verwerkt, dit is eenvoudig terug te zien in de details van onze bad textiel. dit komt doordat onze coupeuses met extra zorgvuldigheid en passie te werk zijn gegaan. De badlakens zijn lichtgewicht en drogen daarom snel op, er is namelijk maar 210 gram katoen per vierkante meter verwerkt in de handdoeken. Dit zorgt ervoor dat de handdoeken niet zwaar aanvoelen en het vocht niet onnodig lang vasthouden. Ofwel, jij en het badlaken zijn daardoor binnen no-time droog. Ideaal dus!

Doordat wij ervoor kiezen om onze handdoeken en badlakens in Nederland te laten produceren van verantwoord katoen zijn ze duurzaam. Dit zorgt ervoor dat jij als consument er op kunt vertrouwen dat je in een product investeert dat een lange levensduur heeft. Het is namelijk echt grote geld verspilling als je om het halfjaar nieuwe zou moeten kopen. Met de Ponchy handdoeken en badlakens kun je ongetwijfeld lang doen terwijl de badlakens hun kwaliteit niet verliezen.

Een kenmerk dat de badlakens echte Ponchy producten zijn kun je gemakkelijk herkennen aan het simplistische en minimalistische design. Net zoals veel van onze producten hebben we ervoor gekozen dat ook de handdoeken neutraliteit uitstralen.

Badlakens in diverse kleuren en afmetingen

Onze badlakens en handdoeken zijn gemaakt in een aantal welbekende Ponchy kleuren, zoals Marrom Velho en Verde Velho, maar er zijn ook een paar nieuwe kleuren bijgekomen. Dat zijn de kleuren Cinza Claro, Cinza Escuro en Azul Oceano. Dit maakt het nog leuker om te shoppen bij Ponchy. Voor ieder wat wils!

Naast dat we diverse kleuren aanbieden hebben we dus ook meerdere maten. Zie hieronder de uitleg ervan.

Klein: 70x100cm – deze afmeting is uiterst geschikt om je gezicht bijvoorbeeld mee af te drogen!

Middel: 100x140cm – deze afmeting van ons bad textiel is te gebruiken als badhanddoek, ideaal als je net onder de douche vandaan komt.

Groot: 100x200cm – deze afmeting wordt vaak gebruikt als strandlaken. Het is groot genoeg, waardoor je niet in het zand terecht komt.

Ons bad textiel zit in een hogere prijsklasse, maar dit komt doordat het met de hand wordt gemaakt en op kwaliteit wordt gecontroleerd. Hier door kunnen we je garanderen dat je een handdoek koopt dat lang mee zal gaan. Je betaalt tenslotte altijd wel meer voor wat luxere producten. Onze handdoeken zijn geen uitzondering.

Ben jij nou ook enthousiast geworden na het lezen van deze blog? Surf dan snel naar onze webshop en grijp jouw favoriet vandaag nog! En heb je nog vragen, opmerkingen, klachten of complimenten? Neem dan gerust contact op via ons contactformulierhallo@ponchy.nl of bel met 06-46460872.

We staan voor je klaar iedere werkdag van 09.00 – 18.00 uur!

Join the wave!  🌊


Related Posts