Duurzame washandjes

De meeste mensen gebruiken een washandje om zichzelf er mee te wassen en het kan als een ideale tool dienen om je gelaat er mee te reinigen. Velen zullen daarom ook de washandjes ‘s ochtends gebruiken om ‘wakker’ te worden. Hoe zachter de washand des te fijner het is om het te gebruiken!

Wat nou als wij je vertelden dat onze washandjes lekker zacht zijn en ook nog eens zeer bijzonder verhaal hebben! Benieuwd naar het verhaal van onze washandjes? Lees dan gauw hieronder verder en laat jezelf inspireren.

Washandjes van verantwoorde materialen

Zoals de meesten inmiddels weten zijn onze washandjes verkrijgbaar in de bamboe variant en in 100% katoen. Maar wat maakt de washand van Ponchy speciaal?
Naast dat de washand alleen gemaakt is van gecertificeerde materialen, is het ook nog eens met de hand gemaakt hier in Nederland door ervaren coupeuses! Bovendien zijn de washandjes gemaakt van het overgebleven textiel van de andere producten, denk bijvoorbeeld aan; de handdoeken, surf poncho’s, hoodies en sauna handdoeken. In plaats van dat we het overgebleven rest textiel weggooien, bewaren we het en maken we er producten zoals de washand en gezichtsdoekjes van. Met de gedachten dat we niks willen verspillen is zo onze washand geboren!

Wij zijn van mening dat dit een oplossing is om zo min mogelijk te verspillen of met andere woorden gezegd: zero waste!

De kwaliteiten van de washandjes

De Ponchy washand is verkrijgbaar in diverse kleuren en in een set van 5. De washand is te koop in de volgende kleuren voor de bamboe variant:

  • Amarelo Ouro
  • Azul Oceano
  • Cinza Claro
  • Rosa Velho
  • Verde Velho

En in de volgende kleuren voor de normale katoenen variant:

  • Azul Oceano
  • Cinza Claro
  • Cinza Escuro
  • Marrom Velho
  • Verde Velho

Het setje met de 5 washandjes komen in een kleur, je kunt dus niet mixen en matchen! Verder zijn ze licht van gewicht en drogen enorm snel op. Lekker handig dus! Ook raden wij altijd aan om de washand van te voren te wassen op maximaal 30 graden Celsius, dit zal ervoor zorgen dat het washandje zijn absorptievermogen krijgt. Let op: te heet wassen kan er voor zorgen dat het de katoenvezels van het washandje beschadigd.

Wil jij nou ook een extra (duurzame) toevoeging aan je bad textiel? Zoek niet verder en schaf vandaag je washandjes set van Ponchy aan en maak je bad textiel collectie compleet! Heb je vragen, opmerkingen, complimenten en of klachten over het product? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via hallo@ponchy.nl, of bel ons via 0646460872 of vul het contactformulier in en  we staan je graag te woord. Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur.

Zien we jouw bestelling binnenkort ook tegemoet?

Joint he wave! 🌊


Related Posts