Wellicht heb je het al eens eerder voorbij zien komen, maar Ponchy is zo groot geworden dankzij jullie. Onze trouwe klanten. Hiervoor willen we jullie extra bedanken, dit gaan we doen middels door iedere kwartaal een Ponchyliefhebber in het zonnetje te zetten. Dit kwartaal is de uitgekozen Ponchygebruiker Koen Blom!

Wil jij ook jouw verhaal delen met de rest? Tof, want dit kan namelijk door jezelf aan te melden via het Google Forms Formulier!

Je leest hieronder het verhaal van Koen!

Hoe heb je Ponchy ontdekt?

Het merk Ponchy heb ik ontdekt via mijn goede vriend Jeffrey, hij is de founder en eigenaar van Ponchy. Ik ken Jeffrey al jaren.
Toen hij met het eerste concept van Surf Ponchy’s bezig was in 2017, stond ik al in de rij om ze te uit te proberen! Zo enthousiast was ik erover.

Gebruik van de producten

De producten van Ponchy gebruik ik zeer intensief. De surf poncho van Ponchy gebruik ik structureel na het douchen. Sinds ik een Ponchy heb gebruik ik geen handdoeken meer, ik trek de Ponchy aan na het douchen , kan me goed afdrogen en ben daardoor ook erg snel droog. Doordat ik veel gebruik maak van de Ponchy hoeft ik ook niet zoveel handdoeken meer te wassen, wat echt ideaal is.

Daarnaast heb ik nog een tweede Surf Ponchy die ik gebruik voor het windsurfen, deze wordt wat sneller vies. De Ponchy gebruik ik voor- en na het windsurfen om mijn wetsuit in aan -en uit te doen. Hierdoor blijf ik warm, droog ik snel op en kan ik mezelf overal gemakkelijk omkleden.

Koen in actie

Naast de surf poncho’s heb ik ook nog een heerlijke bamboe trui van Ponchy. Mijn vriendin heeft er inmiddels ook een. Ik heb het geluk dat ik de founder van Ponchy goed ken, hierdoor krijg ik de mogelijkheid om nieuwe producten te testen. Sinds kort heb ik ook een bamboe broek in dezelfde kleur als mijn Ponchy trui en daarnaast heb ik nog een Ponchy muts voor in de winter, deze producten zijn nog niet opgenomen in het assortiment van Ponchy.

Favoriete Ponchy?

Mijn favoriet blijft de oorspronkelijke Classic Surf Ponchy van Ponchy, uiteraard ben ik van plan om er nog een aan te schaffen zodat ik altijd een poncho heb als bijvoorbeeld de andere poncho in de was zit. Na jaren gebruik kan en wil ik niet meer zonder.

Bijzondere ervaringen met de Ponchy’s

Heb te veel toffe ervaringen om op te noemen eigenlijk, ik neem mijn Ponchy producten haast overal mee naartoe!

Koen enorm bedankt dat je jouw verhaal met ons en de rest wilde delen! Wij vinden het ontzettend tof om positieve feedback zoals deze terug te horen, dit zorgt ervoor dat we rekening kunnen houden met jullie wensen!

Jouw verhaal ook delen met de Ponchy community? Deel dan via de link je verhaal, word je uitgekozen? Dan krijg je een Ponchy standtas naar keuze om jouw Ponchy collectie nog meer aan te vullen!

Join the wave! 🌊


Related Posts