luxe handdoeken

Nu het vaker steeds beter weer wordt kriebelt het enorm om het strand op te zoeken en lekker te genieten van het weer en de rust! Uiteraard neem je dan een strandlaken met je mee, wij vertellen je in dit artikel waarom je beter voor een Ponchy strandlaken kunt kiezen!

Strandlaken van hoge kwaliteit

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar de strandlakens van Ponchy worden gemaakt van 100% katoen met de hand hier in Nederland door ervaren coupeuses. Al hun expertise gaat eraan op, dit met het gedachten in het achterhoofd dat jij als Ponchygebruiker lang kunt genieten van een hoogwaardig product! Bij Ponchy gebruiken we slechts gecertificeerd katoen, dus geen katoen waarvan de afkomst niet bekend is. Dit zorgt er wel voor dat je een product maakt wat in een hogere prijsklasse zit.

Laken van perfecte lengte

Zand in je haren en tussen je tenen, niet fijn! Juist om dat te voorkomen hebben wij ervoor gezorgd dat het strandlaken 100×200 cm is! Ideaal! Je hebt dus genoeg stof om op te liggen zonder dat je bang hoeft te zijn dat je met je lichaam in het zand terecht komt. Bovendien wat de Ponchy strandlakens net wat gaver maakt is dat er met zoveel aspecten rekening is gehouden, denk hierbij aan dat de Ponchy strandlakens net iets dunner zijn dan de meeste. Dit bespaart je een hoop ruimte in je tas!

Minimalistisch design

Wij weten ook wel dat lang niet iedereen van het minimalistische design houdt, toch vinden de meesten het een stuk prettiger dat het design niet zo druk is. Drukte kan ervoor zorgen dat je minder goed kunt ontspannen, met het effen strandlaken van Ponchy hoef je je daar in ieder geval niet druk om te maken! :p Het laken is beschikbaar in 5 prachtige kleuren.

Een strandlaken dat snel droogt

Je zult vast denken dat dat vanzelfsprekend is, misschien heb je gelijk en toch is het lang niet altijd het geval. Hier hebben wij namelijk extra aandacht aan besteed, er is namelijk maar liefst 210 gram katoen per vierkante meter verwerkt in het strandlaken dit maakt dat het laken lekker dun en lichtgewicht is. Hierdoor droogt het strandlaken erg snel, ook voelen ze niet zwaar aan en ademt het goed. Veel merken kiezen ervoor om te besparen op de kosten, dit doen ze door middel van synthetische stoffen te verwerken in hun bad textiel. Dit uit zich dan in minder sneldrogende strandlakens.

Kortom een Ponchy strandlaken heeft een hoop voordelen, hier nog eens alle voordelen op een rijtje!

– De strandlakens van Ponchy zijn handgemaakt van 100% verantwoord katoen
– Het laken heeft de perfecte lengte, genoeg stof zodat je niet in het zand ligt
– Simpele, neutrale en minimalistische uitstraling – verkrijgbaar in 5 effen kleuren
– Lichtgewicht, ademend en sneldrogend!
Kies vandaag nog voor een duurzame laken!

Ben jij nou ook enthousiast geworden na het lezen van deze blog? Surf dan snel naar onze webshop en grijp jouw favoriet vandaag nog! En heb je nog vragen, opmerkingen, klachten of complimenten? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier, hallo@ponchy.nl of bel met 06-46460872.

We staan voor je klaar iedere werkdag van 09.00 – 18.00 uur!

Join the wave! 🌊


Related Posts