Baby poncho van bamboe

Je ziet het vast vaak op het strand of bij het zwembad, baby’s of peuters in een badponcho. Een baby poncho is erg handig in gebruik en in dit artikel gaan we je vertellen waarom de aanschaf van een Ponchy baby poncho een goed idee is! Lees snel verder.

Baby poncho aan = droog!

Uiteraard kunnen peuters en baby’s zichzelf niet goed afdrogen nadat ze gespetterd hebben in het zwembad, juist daarom is een baby poncho heel handig. Het enige wat het kindje hoeft te doen is de poncho over het hoofd trekken. 

Dankzij de materialen die wij in onze baby poncho’s verwerken droogt het stof erg snel op, hierdoor is je kindje ook binnen de kortste keren droog. Dit zal het moederhart goed doen, zo voorkom je dat je kindje kou vat.

Naast dat de baby poncho je kind warm houdt, weert het ook uv stralen af. Het kinderhuidje is erg gevoelig en verbrandt erg gemakkelijk. De baby poncho voorkomt dit! Hoewel de poncho goed beschermt, raden we je zeker aan om je zonnebrandcrème niet te vergeten!

Niet alleen voor baby’s!

De baby poncho’s van Ponchy  zijn niet alleen gemaakt voor baby’s maar ook voor peuters tussen de 1 en 4. Een kwalitatieve strand poncho ligt vaak in een hogere prijsklasse, dit mag ook wel aangezien het een specifiek doel heeft. Namelijk goed afdrogen en beschermen van de huid tegen factoren van buitenaf. 

Helaas zijn er merken die op de kosten willen besparen en hierdoor geen aandacht schenken aan de bruikbaarheid van het product. Denk bijvoorbeeld aan een baby poncho die je kindje niet meer past na zijn/haar eerste leeftijd. Enorm zonde! Hier hebben wij extra aandacht aan besteed, de poncho is ruim genoeg voor je kind tot hij/zij 4 jaar is. Ideaal dus.

Diverse eigenschappen

De baby poncho’s van Ponchy zijn verkrijgbaar in de classic Ponchy kleuren, maar ook in de nieuwe bamboe kleuren. De baby Ponchy’s zijn uniseks ontworpen, het is uiterst geschikt voor jongetjes of meisjes.

Dat niet alleen ook de baby poncho’s zijn met de hand gemaakt hier in Nederland van gecertificeerd katoen.

Als kers op de taart zijn de verzendkosten voor ons. Dus waar wacht je nog op? Haal vandaag nog jouw baby poncho is huis!

Ben jij nou ook enthousiast geworden na het lezen van deze blog? Surf dan snel naar onze webshop en grijp jouw favoriet vandaag nog! En heb je nog vragen, opmerkingen, klachten of complimenten? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier, hallo@ponchy.nl of bel met 06-46460872.

We staan voor je klaar iedere werkdag van 09.00 – 18.00 uur!

Join the wave! 🌊


Related Posts