Washandjes van 100% kwaliteit katoen en bamboe koop je gemakkelijk bij Ponchy!

Sinds wij een handdoeken collectie hebben vind je allerlei soorten handdoekjes, net zoals washandjes! Hoe tof is dat? Ze komen in allerlei mooie kleuren en zelfs in het bamboe katoen. De washandjes van Ponchy zijn handgemaakt van 100% katoen en bamboe! Bovendien zijn ze lekker zacht, ademend, luchtdoorlatend en een échte must have! Naast dat ze er leuk uit zien, zijn ze ook nog eens duurzaam! Ze gaan extra lang mee! Twijfel daarom ook niet en grijp je kans en scoor een washand naar keuze!  Welke kleur is jouw favoriet?

Alle resultaten

Extra informatie over de washandjes:

De washandjes zijn lichtgewicht en zullen daarom niet gauw veel plek in de kast innemen. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren: Amarelo Ouro, Azul Oceano, Cinza Claro, Cinza Escuro, Marrom Velho, Rosa Velho en Verde Velho

Stofsamenstelling normale washandjes: 100% katoen
Stofsamenstelling bamboe washandjes: 40% bamboe, 40% katoen en 20% polyester

Let op: verkrijgbaar in een set van 5, kleurencombinatie niet mogelijk.

Was voorschriften van de Washandjes:

Wij raden aan om de washandjes vóór gebruik te wassen op 30°C, bij voorkeur zonder wasverzachter. Niet strijken, niet in de droogtrommel doen, ophangen is voldoende.

Jij kiest toch ook voor een duurzame en groene washand?

Wil jij nou ook een zachte en mooie washand kopen voor jezelf of een vriendin? Neem eens dan een kijkje op onze webshop! En heb je nog vragen, opmerkingen, klachten of complimenten? Neem dan gerust contact op via ons contactformulierhallo@ponchy.nl of bel met 06-46460872.

We staan voor je klaar iedere werkdag van 09.00 – 18.00 uur!

Join the wave! 🌊