De baby poncho van Ponchy is ontworpen voor baby’s én kinderen tot 4 jaar. Je kindje kan daardoor in de strand poncho groeien. Al onze producten zijn duurzaam geproduceerd en hebben om die reden een lange levensduur. Zo hoef je niet ieder jaar een nieuwe te kopen!

De Ponchy is te koop in de normale variant maar ook in de bamboe versie!

Welke is jouw favoriet?

Alle resultaten

Extra informatie over de Baby Poncho:

Wassen voor gebruik, niet heter dan 30°C en bij voorkeur zonder wasverzachter. Niet strijken en niet trommeldrogen. Uithangen is voldoende.

De stof is ademend, luchtdoorlatend en zeer vocht absorberend! Tussen de zwembeurten door droogt de baby poncho razend snel op. De stof is zacht en huid en milieu vriendelijk. Ideaal voor de gevoelige babyhuid!

Maten en kleuren:

Deze strandponcho is beschikbaar in de volgende maten:

  • Klein = Voor kinderen tussen de 1 – 4 jaar / Lengte 50cm – breedte 45cm
  • Middel = Voor kinderen tussen de 4 – 9 jaar / Lengte 70cm – breedte 55cm
  • Groot = Voor kinderen tussen de 10 – 14 jaar / Lengte 90cm – breedte 65cm

De normale baby strandponcho is verkrijgbaar in de welbekende Ponchy kleuren: Azul Velho, Azul Oscuro, Marrom Velho, Rosa Velho en Verde Velho.

De bamboe baby strandponcho is verkrijgbaar in de volgende kleuren: Amarelo Ouro, Azul Oceano, Rosa Velho en Verde Velho.

Jij kiest toch ook voor een duurzame en groene baby strandponcho?

Wil je een strand poncho voor  volwassenen of voor je kind kopen en heb je nog vragen, opmerkingen, klachten of complimenten? Neem dan gerust contact op via ons contactformulierhallo@ponchy.nl of bel met 06-46460872. We staan voor je klaar iedere werkdag van 09.00 – 18.00 uur!

Zien we jouw bestelling ook tegemoet?

Join the wave! 🌊