De Kid’s Ponchy’s collectie bevat ook voor de tieners een prachtige strandponcho! Namelijk de Tiener Poncho! De ultra zachte tiener poncho’s van Ponchy zijn handgemaakt van gecertificeerd katoen hier in Nederland! de tiener poncho is te koop in maar liefst 9 verschillende kleuren en zelfs ook in de bamboe variant! Speciaal ontworpen voor stoere kinderen tussen de 10 tot 14 jaar.

Alle resultaten

Extra informatie over de tiener poncho:

Wassen voor gebruik, niet heter dan 30°C en bij voorkeur zonder wasverzachter. Niet strijken en niet trommeldrogen. Uithangen is voldoende.

De stof is ademend, luchtdoorlatend en zeer vocht absorberend! Tussen de zwembeurten door droogt de poncho razendsnel op. De stof is zacht en huid en milieuvriendelijk. Ideaal voor de gevoelige kinderhuid!

De Kinder Ponchy's zijn multifunctioneel in het gebruik, makkelijk te gebruiken op de camping, op het strand, bij het zwembad of thuis na het douchen!

Maten en kleuren:

Deze strandponcho is beschikbaar in de volgende maten:

  • Klein = Voor kinderen tussen de 1 – 4 jaar / Lengte 50cm – breedte 45cm
  • Middel = Voor kinderen tussen de 4 – 9 jaar / Lengte 70cm – breedte 55cm
  • Groot = Voor kinderen tussen de 10 – 14 jaar / Lengte 90cm – breedte 65cm

De normale tiener strandponcho is verkrijgbaar in de welbekende Ponchy kleuren: Azul Velho, Azul Oscuro, Marrom Velho, Rosa Velho en Verde Velho.

De bamboe tiener strandponcho is verkrijgbaar in de volgende kleuren: Amarelo Ouro, Azul Oceano, Rosa Velho en Verde Velho.

Jij kiest toch ook voor een duurzame en groene tiener strandponcho?
Wil je een strand poncho voor volwassenen of voor je kind kopen en heb je nog vragen, opmerkingen, klachten of complimenten? Neem dan gerust contact op via ons contactformulierhallo@ponchy.nl of bel met 06-46460872.

We staan voor je klaar iedere werkdag van 09.00 – 18.00 uur!

Zien we jouw bestelling binnenkort ook tegemoet?

Join the wave! 🌊