Shop hier de Kinder Poncho van je dromen!

Bij Ponchy zijn we continu bezig met het verbeteren van de klantervaring, zo gezegd zo gedaan! Want daaruit is het idee voor de drie diverse kindermaat poncho’s ontstaan. Ga voor een duurzame strandponcho die speciaal ontworpen is voor kinderen. De kinder poncho’s van Ponchy zijn met de handgemaakt hier in Nederland. De stof is ultra zacht en sneldrogend, zo is je kind en de Ponchy binnen no-time droog! De kinder strandponcho is ook thuis te gebruiken, samen lekker op de bank!

Alle resultaten

bamboe kinder strand poncho
Bamboe Katoen

Azul Velho – Kinder Strandponcho – Groot

65.00

Rosa Velho – Kinder Strandponcho – Groot

65.00

De kinder poncho voor de kleinste en stoerste kinderen vind je bij ons!

Wil jij nou ook een gave kinder poncho kopen? Wacht dan niet langer en koop vandaag nog een duurzame strandponcho voor kinderen! De Ponchy dient als handdoek, omkleed poncho maar ook als zonwerende strandkleding! Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je kind verbrand. De Ponchy bedekt een grote deel van het lichaam.

Onze kinder poncho is duurzaam, heeft een lange levensduur en het is uniseks! De diverse kleuren kunnen door jongens en meisjes gedragen worden. Bovendien zijn de kinder Ponchy's ook verkrijgbaar in de bamboe variant.

Ook worden de kinder strandponcho's met de handgemaakt van verantwoord katoen door onze ervaren experts. Voor de prijs die je betaald kun je ervan uit gaan dat je een product ontvangt die aan al je verwachtingen voldoet.

Wij verzenden onze kinder poncho's gratis binnen 2 werkdagen. Je ontvangt van ons na verzending een Track-en-trace code. Bovendien heb je het recht om het product tot 30 dagen na ontvangst te retourneren.

Wil je een strandponcho voor  volwassenen of voor je kind kopen en heb je nog vragen, opmerkingen, klachten of complimenten? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier, hallo@ponchy.nl of bel met 06-46460872. We staan voor je klaar!

Join the wave! 🌊