De meest kleurrijke en duurzame kinder poncho vind je hier, bij Ponchy!

Onze kinder poncho’s zijn gemaakt voor kinderen van 4 tot 9 jaar, de Ponchy is lekker zacht, het ademt en het is duurzaam. De kinder Ponchy’s worden met de handgemaakt van verantwoord en hoog kwaliteit katoen. Hierdoor kunnen we je verzekeren dat jouw Ponchy lang mee zal gaan en haar zachtheid niet zal verliezen. Voor de prijs die je betaalt kun je ervan uit gaan dat de Ponchy aan al je verwachtingen voldoet! De kinder Ponchy’s van Ponchy zijn verkrijgbaar in bamboe en normaal katoen en in maar liefst 9 diverse kleuren en 3 verschillende kindermaten!

Je kindje kan ongestoord lekker spelen en de poncho zal op zijn plek blijven zitten. Lekker handig!

Alle resultaten

Extra informatie over de Kinder Strandponcho:

Wassen voor gebruik, niet heter dan 30°C en bij voorkeur zonder wasverzachter. Niet strijken en niet trommeldrogen. Uithangen is voldoende.

De stof is ademend, luchtdoorlatend en zeer vocht absorberend! Tussen de zwembeurten door droogt de kinder poncho razendsnel op. De stof is zacht en huid en milieuvriendelijk. Ideaal voor de gevoelige kinderhuid!

Maten en kleuren:

Deze strandponcho is beschikbaar in de volgende maten:

  • Klein = Voor kinderen tussen de 1 – 4 jaar / Lengte 50cm – breedte 45cm
  • Middel = Voor kinderen tussen de 4 – 9 jaar / Lengte 70cm – breedte 55cm
  • Groot = Voor kinderen tussen de 10 – 14 jaar / Lengte 90cm – breedte 65cm

De normale kinder strandponcho is verkrijgbaar in de welbekende Ponchy kleuren: Azul Velho, Azul Oscuro, Marrom Velho, Rosa Velho en Verde Velho.

De bamboe kinder strandponcho is verkrijgbaar in de volgende kleuren: Amarelo Ouro, Azul Oceano, Rosa Velho en Verde Velho.

Jij kiest toch ook voor een duurzame en groene kinder strandponcho?

Wil je een strand poncho voor volwassenen of voor je kind kopen en heb je nog vragen, opmerkingen, klachten of complimenten? Neem dan gerust contact op via ons contactformulierhallo@ponchy.nl of bel met 06-46460872. We staan voor je klaar iedere werkdag van 09.00 – 18.00 uur!

Zien we jouw bestelling binnenkort ook tegemoet?

Join the wave! 🌊