Naast dat de Ponchy er natuurlijk leuk uitziet en heerlijk zit, hebben deze poncho’s ook verschillende gebruiksfuncties. De meeste gebruikers zullen de surf poncho gebruiken voor na het surfen. Door de sneldrogende stof zijn jij en je after surf poncho binnen de kortste keren opgedroogd. De Ponchy’s zijn natuurlijk ook te gebruiken als kitesurf poncho, zwem poncho of windsurf poncho! Het is daarmee de ideale strand poncho! Daarnaast kun je de Ponchy natuurlijk ook gewoon thuisgebruiken. Heerlijk om na het douchen aan te trekken als “snuggle-deken of badstof poncho” en op de bank te ploffen! Daarmee is de Ponchy ook erg populair onder studenten.

Alle resultaten

Azul Oscuro – Surf Poncho

85.00

Azul Velho – Surf/ Strandponcho

85.00

Marrom Velho – Surf Poncho

85.00

Rosa Velho – Surf Poncho

85.00

Verde Velho – Surf Poncho

85.00

Amarelo Ouro – Bamboe Surf Poncho

90.00
Out of stock

Azul Oceano – Bamboe Surf Poncho

90.00

Rosa Velho – Bamboe Surf Poncho

90.00

Verde Velho – Bamboe Surf Poncho

90.00

Handdoek poncho: De verschillende kleuren en maten

De handdoek poncho van Ponchy is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren en in vijf verschillende maten! Zo is er altijd een strand poncho die helemaal bij jou past. Een Ponchy handdoek poncho is te verkrijgen in donkerblauw (Azul Oscuro), jeansblauw (Azul Velho), kastanjebruin (Marrom Velho), oudroze (Rosa Velho) en oud groen (Verde Velho).

De verkrijgbare maten zijn klein, groot, klein – slim fit, groot – slim fit en een, sinds kort verkrijgbaar, kind surf poncho! De slim fit maten zijn over het algemeen ontworpen voor vrouwen, maar kunnen ook heel mooi staan bij heren. Gebruik je het vooral als strand- en omkleed poncho? Dan is een normale fit aan te raden. In dat geval heb je iets meer beweegruimte. Wil jij er ook nog fenomenaal uitzien, nadat je een paar heerlijke golven hebt gepakt? Dan is de slim fit waarschijnlijk meer jouw ding! Op zoek naar een handdoek poncho kind? Kies dan de kleinste maat.

Surf poncho kopen? Ga voor een duurzame Ponchy!

Enthousiast geworden en wil je onze surf poncho kopen? Dat begrijpen wij heel goed! Misschien word je nog wel iets enthousiaster als wij je vertellen over de duurzame manier waarop Ponchy gemaakt wordt. Onze surf poncho’s worden handgemaakt in Nederland van hoge kwaliteit katoen! Ponchy heeft daardoor (en dat mogen mensen verwachten wanneer ze een surf poncho kopen) een zeer lange levensduur.

Wij verzenden onze Ponchy’s gratis binnen 2 werkdagen. Je ontvangt van ons na verzending een Track-en-trace code. Bovendien heb je het recht om het product tot 30 dagen na ontvangst te retourneren.

Wil je een surf poncho volwassenen of voor je kind kopen en heb je nog vragen, opmerkingen, klachten of complimenten? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier, hallo@ponchy.nl of bel met 06-46460872. We staan voor je klaar!

Join the wave! 🌊