Een duurzame, handgemaakte en mooie bamboe hoodie koop je eenvoudig via Ponchy. De Ponchy bamboe hoodies zijn lichtgewicht, ademend, vocht absorberend en lekker zacht! Verkrijgbaar in de kleuren Azul Oceano en Verde Velho. Dankzij het uniseks concept zijn de hoodies geschikt voor dames en heren. Extra fijn om in te loungen, of om snel wat warms aan te trekken. De hoodies zijn te combineren samen met de Ponchy Shorts en de Ponchy Bucket Hat!

Get yours today!

Alle resultaten

Azul Oceano – Bamboe Hoodie

70.00

Verde Velho – Bamboe Hoodie

70.00

Extra informatie over de Hoodies:

Wassen voor gebruik, niet heter dan 30°C en bij voorkeur zonder wasverzachter. Niet strijken en niet trommeldrogen, uithangen is voldoende.

Stofsamenstelling: 40% bamboe, 40% katoen en 20% polyester.

De bamboe hoodies zijn erg comfortabel en warm, je kunt ze vrijwel bij iedere gelegenheid aan doen. Doordat de hoodies van bamboestof zijn gemaakt zou je ze ook makkelijk aan kunnen doen na het douchen, zwemmen, surfen of suppen.

Maten van de Hoodies:

Verkrijgbaar in de volgende maten:

  • Klein = lengte: 70cm – breedte: 60cm / maat: S/M
  • Groot = lengte: 80cm – breedte: 70cm / maat: L/XL

Jij kiest toch ook liever voor een Ponchy bamboe hoodie?

Wil jij nou ook een vette bamboe hoodie kopen voor jezelf of een vriend(in)? Neem eens dan een kijkje op onze webshop! En heb je nog vragen, opmerkingen, klachten of complimenten? Neem dan gerust contact op via ons contactformulierhallo@ponchy.nl of bel met 06-46460872.

We staan voor je klaar iedere werkdag van 09.00 – 18.00 uur!

Zien we jouw bestelling binnenkort ook tegemoet?

Join the wave! 🌊