Sinds kort hebben we bij Ponchy ook bamboe producten aan ons assortiment toegevoegd. We hebben geluisterd naar de wensen van onze klanten en hebben besloten om jullie wensen te realiseren! Dus lees gauw verder en laat je inspireren door onze prachtige bamboe haarhanddoeken.

Bamboe haarhanddoek speciaal ontworpen voor jouw lokken

Dat lees je inderdaad goed. Onze experts hebben speciaal voor de dames onder ons een haarhanddoek ontwikkelt dat liever is voor de haarlokken. Bamboe is namelijk vele malen zachter dan badstof. Door je handdoek om te wisselen voor een bamboe haarhanddoek, zullen je haren minder snel breken, pluizen en of uitdrogen.

Dit komt doordat bamboe rondere vezels heeft die veel minder ruw zijn dan 100% katoen bijvoorbeeld. Daarnaast droogt je haar veel sneller in een bamboe haardoek dan die een van katoen. Dat maakt bamboe in onze ogen ook dé perfecte stof om te verwerken in de nieuwe producten. Ook net zoals de gewone Ponchy’s worden de bamboe producten ook hier in Nederland geproduceerd, onze ervaren coupeuses doen dit met plezier en passie. Ze gaan secuur en zorgvuldig te werk om een fantastisch resultaat neer te zetten. We zijn om die reden ook echt mega trots op het eindresultaat van de bamboe haarhanddoek.

Haarhanddoek in diverse kleuren

Bij de nieuwe producten horen natuurlijk ook nieuwe kleuren. Om die reden laten we je graag kennis maken met maar liefst 3 nieuwe kleuren!

Amarelo Ouro is een goudgele kleur die geweldig goed past bij de nieuwe producten. Verder hebben we Oceano Azul, een erg mooie en heldere oceaan blauw die perfect aansluit bij de andere blauwe tinten binnen Ponchy. Om het minimalisme duidelijk naar voren te laten komen binnen de haardoeken, hebben we de fantastische Cinza Claro gekozen. Persoonlijk vinden we dat een goed aansluitende off-white kleur.

Weet jij al welke je favoriet is?

Wil jij nou ook zo’n mooie bamboe haarhanddoek kopen? Neem dan eens een kijkje op onze webshop! Heb je vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op via hallo@ponchy.nl . We staan je graag te woord!

Join the wave! 🌊


Related Posts

Leave a comment