Sauna kilt

Er is niks fijner dan een dagje voor jezelf nemen en volledig ontspannen, wellicht ben je een bezoekje naar de sauna aan het plannen! De grote vraag luidt: neem je nou een gewone handdoek mee of ga je speciaal voor een sauna kilt? Wij helpen je verder!

Voordelen van een sauna kilt

Een sauna kilt is zo ontworpen dat het netjes op zijn plek blijft! Vaak worden deze gemaakt met klitte banden zodat je niet hoeft te stoeien met het leggen van vervelende knopen. Want vaak blijven die vervelende knopen toch niet mooi op hun plek zitten en vallen ze open. Maar met een klitte band ben je daarvan af. Net zoals al onze producten is de sauna kilt ook gemaakt van zeer luxe badstof!

Waarom zou je je misschien afvragen? Heel simpel! Badstof dat van katoen is gemaakt, is over het algemeen erg luchtdoorlatend en zeer vocht absorberend, waardoor je zeker weet dat je snel opdroogt. Net zoals bij onze surf poncho’s hebben we de kilts zo ontworpen dat het uniseks is en dus zeker ook door heren gedragen kan worden. Zo kun je met je wederhelft matchend een dagje in de wellness doorbrengen!

Saunahanddoek vs. Badjas

Een badjas kan erg warm zijn en het bedekt je lichaam beter dan een kilt. Maar, een sauna kilt is wel verkoelender, aangezien je naar een sauna gaat om toch alle afvalstoffen eruit te zweten.

Dan is het erg prettig als je gewoon even kunt genieten van de koele lucht op je huid. Want de kilt bedekt veel minder huid. Daarnaast kan een badjas zwaar worden en irriteren. Bovendien is de kilt speciaal ontworpen als wikkeldoek, vaak ga je bij een wellness center van plek naar plek, dan is het handig dat je snel even iets om je heen kunt slaan. Een handdoek glijdt vaak af en een badjas kan openvallen. Dat wil je niet! Daarom raden wij een sauna kilt zeker aan!

Kortom, de sauna kilts van Ponchy zijn handgemaakt van 100% hoge kwaliteit katoen, beschikbaar in 5 kleuren en diverse maten! Ook is het ook nog eens uniseks.

Wil jij nou ook in stijl van jouw dagje wellness genieten? Kijk dan eens op onze webshop! Of bel met 0646460872.

Join the wave! 🌊


Related Posts

Leave a comment