capuchonhanddoek

Misschien ken je het al maar wij willen je heel graag de voordelen van de badstoffen capuchonhanddoek van Ponchy even vertellen en waarom jij er een nodig hebt!

Minimalistische capuchonhanddoek

Naast dat het bedoeld is om jou goed te drogen nadat je uit de douche bent gestapt hebben onze handdoeken met capuchons nog veel meer functionaliteiten. Doordat onze poncho’s van zeer verantwoord katoen zijn gemaakt hebben ze een lange levensduur, dus dan kun je voorlopig vooruit. Super handig toch?!

Doordat je de poncho aandoet hoef je niet meer te strubbelen met een gewone handdoek. Die je na een paar keer gebruiken al vaak in de was moet doen. Je kunt onze poncho gemakkelijk en snel over je hoofd heen trekken. Daarnaast kun je deze fantastische handdoek poncho ook overal mee naar toe nemen. Dus ook op vakantie, of je nou naar een camping gaat of een luxe hotel deze poncho’s kunnen door hun elegante uitstraling door elke deur.

Voor binnen en buiten gebruik

Bovendien zijn onze poncho’s ook zeker outdoors te gebruiken, neem het bijvoorbeeld mee naar het strand! Je kunt er heerlijk op liggen terwijl je geniet van je tropical cocktail en de warme zonnestralen. Verder zijn sporters er ook super enthousiast over, het biedt absolute privacy aan als je je buiten moet omkleden. De capuchonhanddoek is groot genoeg waardoor je helemaal vrij kunt bewegen en je zelf gemakkelijk kunt omkleden. Vaak zie je dat de poncho’s meer gebruikt worden door surfers of andere watersport atleten. Het is heel prettig om snel van die koude wetsuit af te zijn en te duiken in een heerlijke warme poncho, waar je ongestoord jezelf in alle privacy kunt omkleden.

Wij raden aan om de poncho niet onnodig vaak te wassen aangezien dat niet hoeft. Zo kun je ervan zeker zijn dat jouw favoriete handdoek met capuchon lang meegaat. De stof is erg absorberend en droogt daarom ook snel op! Het voelt zacht aan de huid en is niet schadelijk voor het milieu.

Neem eens een kijkje op onze webshop, wie weet ligt jouw toekomstige poncho er ook tussen! Heb je vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, onze experts staan voor je klaar en staan je graag te woord! Je kunt ons bereiken op hallo@ponchy.nl . Jij wilt toch ook in stijl je vakantie vieren?


Related Posts

Leave a comment