De feestdagen zijn om de hoek, maar wij kijken stiekem toch al wel weer uit naar de warme zomermaanden! De dagen worden steeds korter en sneller donker, dit doet ons toch verlangen naar de mooie stranden van Spanje of Frankrijk. Wil jij nu alvast jouw zomer 2021 plannen? Wij helpen je graag! Laten we even een opsomming maken van wat jij absoluut niet mag vergeten, inclusief een comfortabele strand poncho gemaakt van hoge kwaliteit katoen.

Essentiële producten

Natuurlijk verstaat iedereen andere dingen onder ”essentieel”, maar we hopen je toch te inspireren. Vergeet absoluut niet je zonnebrandcrème, bij voorkeur zou je voor een zonnebrandcrème kunnen gaan die een hoge SPF factor heeft. Niks is vervelender dan verbrand worden en daardoor niet optimaal kunnen genieten van je vakantie. Als je verbrandt, zorg er dan voor dat je de komende 1 á 2 dagen de hete zon vermijd en schaduw op zoekt. Of gebruik simpelweg jouw strand poncho! Die is groot genoeg om jouw lichaam te bedekken. Zo kun je toch in je strand poncho in het zonnetje zitten.

Logischerwijs zullen ze de zonnebrandcrème ook verkopen op je vakantiebestemming, echter zijn ze in toeristische gebieden vaak duurder. Je zou dat geld beter kunnen gebruiken voor andere dingen op je vakantie. Verder is het goed om je dagelijkse huidverzorgingsproducten mee te nemen, je wilt natuurlijk voorkomen dat je een schrale huid krijgt. Het is goed om jezelf na een dagje genoten te hebben op het strand even in te smeren met een hydraterende bodylotion of aftersun!

Wil je prettig reizen? Neem dan een reiskussen mee, die is lekker zacht en zo kun je toch in het vliegtuig een power nap doen. Je zult uitgerust op je vakantie bestemming aankomen. Verder is het geen slecht idee om extra ondergoed mee te nemen. Wellicht kun je ook een extra badpak of zwembroek mee nemen, voor het geval er een vies is kun je de ander gebruiken.

Extra handdoeken of alleen strand poncho?

Dames nemen vaker extra handdoeken mee dan mannen, maar handdoeken kosten toch wel veel ruimte in je koffer. Terwijl als je bijvoorbeeld je strand poncho mee neemt en 1 handdoek meer ben je meer dan voorzien. Echter laten we die keus aan jou over. Een extra gezichtshanddoek is wel praktisch om mee te nemen! De strand poncho dient als onderlaken dus die ligt ook overal, het is minder hygiënisch om daarmee je gezicht te drogen. Je zult in ieder geval meer plek overhouden als je enkel je strand poncho mee neemt en wellicht nog een paar extra handdoeken.

Wil jij nou meer weten over de strand poncho’s van Ponchy? Check dan even de shop! Bij de product beschrijving staat alle informatie over de poncho’s. Je mag ook altijd contact met ons opnemen via hallo@ponchy.nl. Zien we binnenkort ook jouw bestelling voor een toekomstige strand poncho tegemoet?


Related Posts

Leave a comment