handdoek poncho

Surf poncho = handdoek poncho

Het korte antwoord is ja! In principe is een handdoek poncho (ook wel changing towel poncho genoemd) hetzelfde als een surf poncho. Een surf poncho handdoek is namelijk gemaakt van een fijne handdoekstof. Dat is ideaal wanneer jij na een middagje surfen uit het water komt. Waar je vrienden misschien last van de kou zullen hebben, heb jij hier geen last van. Jij kruipt lekker jouw surf poncho in en droogt binnen no-time. Daarnaast ziet de Ponchy er ook nog eens stijlvol uit.

Badstof poncho dames, heren en kinderen

Bij Ponchy is onze poncho handdoek in vijf kleuren en vijf maten te verkrijgen. Zo zit er altijd iets voor jou tussen! De Marrom Velho en de Rosa Velho zijn al tijden onze surf poncho dames favorieten. Bij de heren vallen de Azul Oscuro, Azul Velho en de Verde Velho surf handdoek goed in de smaak. Uiteraard ligt de keuze bij jou en kun je voor de kleur gaan die bij jou past!

Let bij het uitzoeken van een strand poncho voor volwassenen ook goed op de grootte die je kiest, want je wilt natuurlijk dat jouw handdoek poncho groot genoeg is. Het is fijn als er wat extra ruimte is om jezelf in de surf poncho om te kunnen kleden. Er zit een verschil tussen de slim fit en de grote poncho handdoek. Daarnaast is er ook een surf poncho in kinder maat. De kinder surf poncho’s maken wij speciaal voor je op maat en kost slechts €49,-. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier!

Surf poncho’s van Ponchy.nl

Één ding is zeker: met een Ponchy strand poncho surf jij binnenkort in stijl langs de kust! Meer weten over de Ponchy? Lees dan eens onze blogs over de after surf poncho en de voordelen van de handdoek poncho. Of ga gelijk naar onze shop!

Heb je verder nog vragen? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier of bel met +31646460872


Related Posts

Leave a comment