surf poncho volwassenen

Wij zijn van mening dat het niks uit moet maken hoe oud of jong je bent. Want surfen, wakeboarden, long boarden en elk ander watersport wat je je maar kunt bedenken is voor jong en oud! Juist daarom hebben wij onze surfponcho’s voor volwassenen ontworpen in 5 verschillende maten en in 5 verschillende kleuren. Zo heb je altijd keus en kun je er eentje kiezen die écht bij jou past! We hebben er rekening mee gehouden dat de maten niet speciaal voor volwassenen zijn, maar op basis van formaat. Dit vinden we erg tof en hier zijn we ook enorm trots op! 

Ben jij als volwassenen dus opzoek naar de ideale surf poncho die bij jou past qua kleur en maat? Bekijk de shop op Ponchy en kies je ideale surf poncho voor volwassenen, klik een maat aan en zie het advies voor de maat. Ga bijvoorbeeld voor onze prachtige Azul Oscuro of de kleurrijke Rosa Velho! Er is dus genoeg keus. Vaak zie je dat er bij andere merken slechts één maat beschikbaar is en ook weinig keus in kleur.  

Dat wilden we natuurlijk absoluut voorkomen, we vinden het belangrijk dat jij je comfortabel voelt in ons product. Zodoende hebben onze experts naar de verschillende mogelijkheden gekeken en daaruit hebben we ook slim fit maten ontworpen. Deze zitten gestroomlijnder en dat vinden dames voornamelijk een stuk prettiger.  

Geen verschil tussen slim fit poncho of de grote surf poncho behalve extra ruimte 

Natuurlijk zit er verder geen verschil in de kwaliteit of materiaal waarvan de slim fit gemaakt is. Al onze Ponchy’s zijn van hoge kwaliteit katoen en dit maakt het dat jouw Ponchy een langere levensduur heeft. En ook nog eens heerlijk zacht is! Zo kun jij lekker genieten van het zonnetje terwijl je lekker zit te luieren op de fantastisch zachte surf poncho voor volwassenen!  

Heb je specifieke vragen over jouw toekomstige surf poncho voor volwassenen en kun je het antwoord niet vinden op onze website? Neem dan gerust contact met ons op! Onze experts staan je graag te woord en geven je advies indien nodig. Je kunt ons bereiken op hallo@ponchy.nl of bel 0646460872. Koop jij hem ook binnenkort? 

 


Related Posts

Leave a comment