Ja dat lees je inderdaad goed, sinds kort zijn er ook bamboe kinder strandponcho’s te koop bij Ponchy. Lees hieronder wat er nieuw is! De bamboe kinder strandponcho is een duurzaam en groen product!

Bamboe kinder strandponcho

Het mooie aan de bamboe strandponcho is dat deze een stuk zachter is dan bijvoorbeeld een badstof poncho. Het is zeer luchtdoorlatend en erg zacht voor het huidje van je kind. Ook zijn de nieuwe bamboe badcapes verkrijgbaar in diverse nieuwe kleuren!

Binnen Ponchy zijn we aan het kijken hoe we de klant ervaring kunnen verbeteren, velen van jullie gaven aan dat jullie graag wat meer kleuren zouden willen zien. Om die reden hebben we twee nieuwe kleuren uitgekozen voor de kinderponcho’s. We hebben Amarelo Ouro, een levendige goud gele kleur en Azul Oceano, een gave oceaan blauwe kleur! Erg zomers als je het ons vraagt, ideaal dus om op vakantie mee te nemen!

Bovendien is de bamboe badponcho verkrijgbaar in maar liefst 3 verschillende kindermaten. Zo zit er altijd iets bij voor ieder kind. We hebben de maten verdeeld in klein, middel en groot. Zie hieronder de maten:

Klein = 1 tot 4 jaar/ lengte 50 cm – 45 cm breed

Middel = 4 tot 9 jaar/ lengte 70 cm – 55 cm breed

Groot = 10 tot 14 jaar/ lengte 90 cm – 65 cm breed

Waar gebruik je de strandponcho voor?

De bamboe badcape kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Veel ouders zullen hem logischerwijs echt als strandponcho gebruiken. Het is ideaal voor na het zwemmen, je kindje droogt snel op en kan snel opwarmen na een frisse duik in de zee of het zwembad. Daarnaast, droogt de badcape tussen de zwembeurten snel op dankzij de ademende functie ervan! Verder is de strandponcho ook perfect te gebruiken voor na het douchen, je trekt het over het hoofd van je kind en hij of zij is binnen no-time weer droog! Genoeg redenen om vandaag nog een bamboe kinder strandponcho aan te schaffen!

Heb je vragen over het product of over de wasvoorschriften? Kijk dan op onze website of neem contact met een van onze experts op via hallo@ponchy.nl. We staan je graag te woord!

Jij wilt de bamboe kinder strandponcho toch ook kopen? Gemakkelijk en snel via Ponchy.nl.

Join the wave! 🌊


Related Posts

Leave a comment