Sauna handdoek heren

Zoals je wellicht wel weet kun je bij Ponchy naast mooie surf poncho’s ook diverse accessoires kopen.

De haarhanddoeken zijn een erg populair en een hot item onder de dames bijvoorbeeld! Terwijl de de sauna kilt erg hard gaat bij de heren. Dit vinden we super tof en om die reden willen we in deze blog de sauna kilt in het zonnetje zetten! In deze blog lees je de voordelen van een sauna kilt.

Sauna kilt gemaakt voor dames en heren

Net zoals veel van onze producten valt de sauna kilt ook onder het uniseks concept. Dit heeft natuurlijk meerdere redenen. De meest voor de hand liggende reden is, omdat we van mening zijn dat er voor iedereen een voorraad moet zijn. Geen verschil tussen man en vrouw. Bovendien vinden wij persoonlijk Ponchy een gender neutrale merk. Kortom, de sauna kilts zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten.
Een maat voor de heren:

  • Lengte 65cm – breedte 140cm 

En een maat voor de dames:

  • Lengte 85cm – breedte 140cm 

De sauna kilt bedekt alle intieme plekken, zo kun je zorgeloos door de spa of sauna wandelen. Verder heeft de kilt ook klittenbanden, hiermee kun je het op de gewenste manier bevestigen. Dankzij de klittenband zal de sauna handdoek niet open vallen of afglijden. Echt heel handig dus!

Handgemaakt van 100% katoen

De sauna kilts van Ponchy zijn met de handgemaakt hier in Nederland van de beste materialen, hier zijn we om die reden ook heel trots op. Er zijn geen synthetische stoffen verwerkt in de kilts, het is daarom een duurzaam product. Niet alleen is het om die reden duurzaam, maar ook doordat wij het met de hand maken hier in Nederland. Dus geen luchtvervuiling tijdens het trasport proces! Bovendien, is er maar liefst 210 gram katoen per vierkante meter verwerkt in de kilts. Hierdoor zijn ze lekker zacht, lichtgewicht en goed luchtdoorlatend. Iedere sauna liefhebber zal dit waarderen.

Er zijn 5 diverse kleuren voor dames en heren, we hebben 2 zakelijke kleuren voor degenen die van discretie houden; en we hebben 3 wat meer opvallendere kleuren. Maak kennis met de fantastische Azul Oceano, Cinza Claro, Cinza Escuro, Marrom Velho en Verde Velho.

Zien we binnenkort jouw bestelling ook tegemoet? Neem dan eens een kijkje op onze webshop! En heb je nog vragen, opmerkingen, klachten of complimenten? Neem dan gerust contact op via ons contactformulierhallo@ponchy.nl of bel met 06-46460872.

We staan voor je klaar iedere werkdag van 09.00 – 18.00 uur!

Join the wave! 🌊


Related Posts