Is jouw oude strandtas versleten of ben je simpelweg toe aan iets nieuws? Zoek niet verder, maak kennis met de leuke strandtas van Ponchy!

Β Een strandtas die duurzaam is

Zoals je misschien wel weet leggen wij de nadruk op eenvoud en minimalisme, wij zijn er echt van overtuigd dat het meer kan met minder. Je hebt niet per se een chique strandtas nodig om op te vallen, je valt al erg op als je rondloopt met de Ponchy tassen! Dit komt omdat wij onze tassen net zoals onze surf poncho’s van zeer hoge kwaliteit katoen laten maken door ervaren coupeuses! Dus is jouw strandtas ook van badstof. Het beste is dat het handgemaakt wordt, wat echt heel tof is! De tassen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren zodat er voor iedereen iets leuks bij zit en zodat je een tas kunt kiezen die Γ©cht bij jou past!

Leuke strandtas die ook nog eens handig is

Wij hebben onze strandtassen zo ontworpen dat het groot genoeg is voor al jouw spullen. Je kunt er een boel in kwijt, zodat je niks te kort komt als je een dagje weg gaat! Aan de binnenkant van de Ponchy tas vind je een opbergvakje zodat je eventueel je portemonnee of telefoon in kunt opbergen.Β  Ook hebben we een clip voor je sleutels, zo raak je ze niet kwijt. Lekker makkelijk dus! Doordat het gemaakt is van badstof, kun je je strandtas makkelijk schoonmaken. Gooi het in de wasmachine met je surf poncho en alle andere handdoeken en hij is binnen no-time weer super schoon.

Verschil tussen microvezel en katoen

Het grote verschil in de twee stoffen is; dat katoen beter ademt waardoor het sneller opdroogt. Daarnaast is katoen een natuurlijk product, terwijl microvezel bestaat uit synthetische stoffen zoals nylon. Het voordeel van microvezel is wel dat het bijvoorbeeld goedkoper is dan katoen, dus het is begrijpelijk dat het wel meetelt in het maken van je keuze. Nadeel is dat het minder lang meegaat in vergelijking tot katoen. Katoen is namelijk buitengewoon stevig en vocht absorberend.

Als je een strandtas koopt die van katoen is weet je in ieder geval zeker dat het lang mee gaat en het onderhouden van de tas is ook nog eens supermakkelijk! Jij wilt toch ook een leuke en duurzame strandtas? Ga voor de mooie Rosa Velho!

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op via het contactformulier of via hallo@ponchy.nl!

Join the wave! 🌊


Related Posts

Leave a comment