handdoekjurk dames

Ben jij een weekendje weg aan het plannen of een bezoekje aan de spa of sauna, maar heb je geen zin om een onhandig grote handdoek mee te nemen? Dan stellen we je heel graag voor aan de handdoek jurk van Ponchy!

Wat is een handdoek jurk?

Een handdoek jurk ofwel strand poncho is een mix tussen een handdoek en een bad jas. Je trekt hem simpelweg over je hoofd en je kunt gaan! Het biedt absolute privacy, zo kun jij zonder zorgen de sauna verlaten. Verder is het bedoeld om jou lekker snel op te drogen, zo voorkom je dat je eventueel verkouden wordt. Vaak wordt de stof van een strand poncho gemaakt van zeer vocht absorberend stof, zoals katoen of microfiber. Echter kun je altijd beter kiezen voor een poncho die gemaakt is van katoen, dit heeft een aantal redenen.

Reden nummer 1 is dat katoen beter voor het milieu is, maar ook voor jouw huid. Daarnaast heeft katoen vaker een langere levensduur. Zo weet je zeker dat je voor de komende tijd goed zit met jouw handdoek jurk. Het zou echt zonde zijn als je elk jaar een nieuwe zou moeten aanschaffen. Bovendien is katoen zachter en comfortabeler om in te stappen als je het water verlaat.

Welke kleuren en maten zijn er bij Ponchy.nl?

Bij veel merken heb je normaal gesproken slechts een maat, namelijk de uniseks maat. Lang niet elk lichaam is het zelfde en geldt het niet voor elk product ”one size fits all”. Vaak heb je ook niet altijd keus in de kleur van de surf poncho. Maar met de strand poncho’s van Ponchy weet je zeker dat jouw maat en kleur er tussen zit. Want we hebben 4 maten en 5 kleuren! Laten we de prachtige Rosa Velho als voorbeeld nemen! Deze poncho is een mooie poeder roze uniseks poncho die beschikbaar is in de maten klein, klein slim fit, groot en groot slim fit. Let er wel op dat als je voor een slim fit variant gaat dat die gestroomlijnder is en meer taille heeft. Hierdoor heb je 5 cm verlies aan ruimte, maar onze experts hebben de poncho’s zo ontworpen dat je alsnog ook bij de slim fit variant voldoende beweegruimte hebt, om jezelf bijvoorbeeld om te kleden in je poncho! Verder hebben we nog de 4 andere elegante kleuren, namelijk de Verde Velho, Azul Velho, Marrom Velho en als laatste de elegante Azul Oscuro!

Hebben wij je al enthousiast gemaakt? Dan willen we nog de kers op de taart plaatsen! Want als jij jouw handdoek jurk van Ponchy aanschaft verzenden wij die binnen twee dagen gratis op! Ook  ontvang je van ons na verzending een Track-en-Trace code. Bovendien heb je het recht om het product tot 30 dagen na ontvangst te retourneren! Hoe gemakkelijk kan online shoppen zijn?!

Zien we ook jouw bestelling binnenkort tegemoet?

Voor meer vragen of opmerkingen aarzel niet en neem gerust contact met ons op via het contactformulierhallo@ponchy.nl of bel met +31 64 64 60 87 2. Onze experts staan voor jou klaar elke maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur.


Related Posts

Leave a comment