Omkleed poncho dames en heren

Het merk Ponchy was tot leven geroepen omdat er geen goede surf poncho’s verkocht werden. Of de kwaliteit was slecht of het materiaal was goedkoop. Hier moest verandering in komen, zogezegd en zo gedaan! Want in 2017 was het zover, Ponchy was geboren! Sinds die tijd heeft Ponchy ontzettend veel veranderingen doorgemaakt en daaruit is ook het productassortiment uitgebreid.

In deze blog gaan we je vertellen waar je de 3 meest verkochte producten voor kunt gebruiken. Hopelijk weten we je zo te inspireren, dus lees snel verder!

De surf poncho/ strand poncho

Velen denken dat er een verschil is tussen een surf poncho of strand poncho, maar dat is niet het geval. Ze hebben eigenlijk dezelfde eigenschappen. Het enige verschil die er is, is het feit dat een surf poncho essentieel is als je een surfer bent. De surf poncho zorgt ervoor dat je jezelf in het openbaar gemakkelijk kunt omkleden. De surf poncho kan gezien worden als een portable pashokje! Surfen doe je in een wetsuit en met de surf poncho kun je jezelf in alle privacy omkleden.

Ik hoor je al denken: ”wat nou als ik geen surfer ben, kan ik de surf poncho dan wel gebruiken?” Ja dat kan! Je kan de poncho als strandlaken gebruiken, het is groot genoeg om erop te kunnen liggen en jezelf er mee af te drogen. Daarnaast kun je hem dus ook aan doen als je het koud hebt. Je kunt de strand poncho ook gebruiken na het douchen, vervang je badjas met de strand poncho! Je kunt de poncho voor diverse doeleinden gebruiken. Hierom vinden wij het echt een pracht product!

De saunakilt

Op nummer twee staat de sauna handdoek! Deze hebben we in de zomer van 2021 geïntroduceerd en het is een hot item geworden. Dit snappen wij ook erg goed. De sauna kilt of handdoek is te gebruiken voor een bezoekje aan de spa of de sauna. Het is lichtgewicht en sneldrogend. Daarnaast hebben de kilts van Ponchy een klittenband! Dit zorgt ervoor dat je je gemakkelijk van de ene ruimte naar de andere kunt verplaatsen zonder dat je bang hoeft te zijn dat je badjas openvalt of je handdoek afzakt.

De sauna handdoeken zijn voorzien van een zak, erg handig als je je sleutels mee wilt nemen bijvoorbeeld. De saunakilt is minder zwaar en minder warm dan een badjas, dit maakt je bezoekje een stuk aangenamer. Een badjas kan namelijk erg heet zijn, je wilt juist dat je huid ademt, de kilt bedekt veel minder huid dan een badjas! Maar ook de sauna handdoek zou je na het douchen kunnen gebruiken. Net zoals bijna alle producten is ook de sauna handdoek uniseks, deze worden ook gemaakt voor zowel dames als heren.

 

Sauna kilt Ponchy

De haarhanddoek

De haarhanddoeken van Ponchy zijn voornamelijk ontworpen voor dames, maar heren met een langer kapsel kunnen ook zeker gebruik maken van de haardoek. Deze zorgt ervoor dat je haren niet te maken hoeven te krijgen met de ruwe stof van een gewone badhanddoek. Zo voorkom je dat je gespleten punten krijgt. Natte haren zijn erg gevoelig voor beschadigingen, een badhanddoek is veel te zwaar en trekt aan je haren. Dit is en pijnlijk en zonde van je haren.

De haarhanddoek daarentegen is lang niet zo zwaar, hierdoor trekt het niet aan je haren en loop je minder kans op beschadiging! Laat je haren op een natuurlijke wijze drogen, de haarhanddoek kan namelijk heel veel vocht opnemen! Ook droogt de haarhanddoek snel op. De bamboe haarhanddoek is zeer geliefd, het is extra zacht en liever voor je dierbare lokken. Met de haarhanddoek van Ponchy hoef je je haren niet meer droog te föhnen, laat de haarhanddoek zijn werk doen.

Bamboe haarhanddoek Ponchy

Hebben wij je al enthousiast gemaakt? Dan willen we nog de kers op de taart plaatsen! Want als jij jouw favoriete product van Ponchy aanschaft verzenden wij die binnen twee dagen gratis op! Ook  ontvang je van ons na verzending een Track-en-Trace code. Bovendien heb je het recht om het product tot 30 dagen na ontvangst te retourneren! Hoe gemakkelijk kan online shoppen zijn?!

Zien we ook jouw bestelling binnenkort tegemoet?

Voor meer vragen of opmerkingen aarzel niet en neem gerust contact met ons op via het contactformulierhallo@ponchy.nl of bel met +31 64 64 60 87 2. Onze experts staan voor jou klaar elke maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur.

Join the wave!🌊


Related Posts