after surf poncho

After surf, dat is het beste gevoel wat er is! Tenslotte heb je toch die hevige golven weten te rijden. Maar na het surfen ben je he-le-maal kapot en de kou helpt natuurlijk niet echt mee. Dat was een van de redenen waarom wij zijn gestart met de productie van after surf poncho’s van Ponchy.

Waarom after surf poncho van Ponchy?

We willen de ideale after surf poncho aanbieden, die lang meegaat en gemaakt is van de beste materialen. Denk hierbij aan hoge kwaliteit katoen! Daarnaast zijn de Ponchy’s handgemaakt in Nederland, wij krijgen enorm veel complimenten over de kwaliteit. Maar niet zomaar. Wij streven er ook naar om onze poncho’s zo goed en stevig mogelijk te maken!

Gemakkelijkheden van de after surf poncho

We vinden het belangrijk dat medesurfers zoals jij optimaal kunnen genieten van een dagje surfen. Het mooie aan een after surf poncho is, is dat je er meteen in kunt duiken zodra je klaar bent met surfen. Het houdt je warm, je droogt snel op en daarnaast kun jij je in alle privacy gemakkelijk omkleden. Onze surf poncho’s zijn zo ontworpen door onze experts, dat zelfs personen van twee meter zich gemakkelijk kunnen omkleden zonder dat ze hun privacy verliezen. Wie wil dat nou niet?

Duurzame materialen

Bovendien is het zo zacht en comfortabel, je merkt haast niet dat je hem aanhebt. Omdat wij er voor kiezen om onze surf poncho’s van hoge kwaliteit katoen te maken, zorgen we ervoor dat jouw favoriete strand poncho lang mee gaat! Tevens is het daardoor ook een duurzaam product wat niet slecht is voor het milieu, aangezien het ook nog eens ambachtelijk geproduceerd wordt!

Zeg nou zelf, jij kiest toch ook veel liever voor een poncho die duurzaam is, lang mee gaat en mega vocht absorberend is? Wij in ieder geval wel!

Dus ben jij op zoek naar een mooie after surf poncho? Bekijk dan de shop van Ponchy en kies je kleur en maat! Ga bijvoorbeeld voor de Azul oscuro!

Heb je vragen? Mail ons op hallo@ponchy.nl of bel ons direct op 0646460872 wij staan voor jou klaar om al je vragen over de surf poncho te beantwoorden!

Let’s catch some waves!🌊


Related Posts

Leave a comment