Omkleed poncho dames en heren

Een surf poncho is natuurlijk ideaal voor het omkleden, het zorgt ervoor dat je niet in je nakie op het strand hoeft te staan. Daar komt de bijnaam “omkleed poncho” ook vandaan. Verder heeft het natuurlijk ook meerdere functionaliteiten! Denk er maar bijvoorbeeld aan dat je het als strandlaken kunt gebruiken, dekentje voor op de bank en noem maar op! Dat maakt het in onze ogen ook echt een pracht product.

Om terug te komen op het onderwerp dat het gebruikt kan worden als omkleedponcho, zijn er een aantal dingen die we je graag vertellen. Bij de maten slim-fit van Ponchy heb je wat minder ruimte, bij de normale maten zoals klein en groot, heb je heel veel meer ruimte om jezelf om te kleden en daarom zijn ze uitermate geschikt als omkleed poncho. Een surf poncho voor dames en heren is daarom ideaal voor het omkleden.

Omkleedponcho of Surfponcho?

Men noemt een surfponcho daarom ook wel eens een omkleedponcho, echter is de beter bekende benaming natuurlijk surf poncho. Ponchy is een eigen merk die surf poncho’s verkoopt van hoge kwaliteit katoen, handgemaakt in Nederland, het is beschikbaar in meerdere maten en kleuren. Je hebt het vast wel eens voorbij zien komen in een van onze andere blogs, maar een surfponcho of omkleedponcho van katoen zijn vele malen vriendelijker voor je huid en het milieu. Dan bijvoorbeeld surfponcho’s die van polyester of andere synthetische materialen zijn gemaakt.

Overigens gaan de poncho’s die niet van katoen zijn gemaakt, veel minder lang mee. Dus wij geven het advies aan om er dubbel zo goed over na te denken voordat je een poncho aanschaft! Als je op zoek bent naar goede kwaliteit, houd er rekening mee dat de prijsklasse wat hoger ligt. Je betaalt dan wel meer, maar dan weet je in ieder geval zeker dat je er lang mee kunt doen. Zo bespaar je voor in de toekomst! Super fijn toch?

Zien we binnenkort jouw bestelling tegemoet?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan hier ons aanbod aan omkleed poncho ‘s!  Stuur een mail naar hallo@ponchy.nl. Wil je meer informatie over de poncho’s? Kijk dan op onze website!


Related Posts

Leave a comment