Ben jij iemand die graag fietst, zwemt of surft? Of ken je iemand die buiten graag actief is? Dan is het zeker handig om een dryrobe van Ponchy aan te schaffen of om de capuchonponcho als cadeau te doen. En wij gaan jou vertellen waarom!

Niks is fijner dan heerlijke, warme en schone kleren aan doen nadat je lekker hebt gesport of het nou een watersport of fietsport is, dat maakt niks uit. Maar waar doe je nou je schone kleren aan? Je kunt niet zomaar even een kleedhokje binnen lopen als je lekker door de bossen hebt gecrost.

De dryrobe van Ponchy.nl

Marrom Surf Poncho Ponchy

We laten je graag kennis maken met de capuchonponcho’s van Ponchy. Deze zijn handgemaakt van verantwoord katoen en hierdoor zijn ze huid en milieuvriendelijk. Verder bieden ze ook absolute privacy, je kunt het zien als jouw portable kleedhokje!

Je vraagt je vast af wat er nog meer uniek is aan onze surf poncho’s! Naast dat het jou lekker warm houdt is het ook nog eens gemaakt van badstof, hierdoor droog jij maar de dryrobe zelf ook supersnel! Dat is superfijn vooral als je net met golven hebt zitten vechten.

Makkelijk omkleden

Onze poncho’s zijn zo ontworpen dat jij genoeg beweegruimte hebt. Met de korte mouwen kun je je armen zonder moeite bewegen en snel jezelf aankleden. Bovendien hoef je niet eens een extra onhandige handdoek mee te nemen. Onze super zachte surf dryrobes dienen als een surf poncho en handdoek ineen. De perfecte combinatie dus!  

Wat andere merken niet bieden, bieden wij wel. Denk hierbij aan verschillende soorten kleuren en maten en zelfs opties voor slim fit, voor een meer gestroomlijndere look. Onze experts zijn erg secuur te werk gegaan om voor jou de beste, fijnste en zachtste poncho te ontwerpen. Er zijn met veel factoren rekening gehouden.  

Grijp nu nog jouw favoriete poncho en probeer hem uit voor jezelf en je gaat ons gelijk geven! Ben je niet helemaal tevreden? Geen probleem! Wij hebben een 100% niet-goed-geld-terug-garantie. Nog meer redenen om eens te proeven hoe gemakkelijk leven kan zijn. 

Meer weten over de Ponchy? Lees dan eens onze blog over het verschil tussen de Ponchy en de Decathlon surf poncho. Of ga gelijk naar onze shop! 

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen via ons contactformulier of bel met +31 6 46 46 08 72 


Related Posts

Leave a comment