badtextiel

Vrouwen zijn vreemde wezens met een vreemde smaak. Daarom is het soms erg moeilijk om met een origineel en leuk cadeau te komen! Maar één ding is zeker, met badtextiel zit je goed. Wellicht is binnenkort je moeder, vriendin of oma jarig en wil je haar iets moois geven; wij geven je 3 redenen waarom badtextiel een goede keuze is!

Badtextiel gaat lang mee

Ja, dat is echt zo. Als je van plan bent om de jarige een cadeau te geven waar ze Γ©cht iets aan heeft en er zonder zorgen lang mee kan doen, is dit een super keuze. Je kan er namelijk nooit genoeg van hebben, het is handig om veel handdoeken in huis te hebben. Je weet namelijk nooit wanneer je ze het hardst nodig hebt. Bovendien,Β  het badtextiel van Ponchy is gemaakt van de hoogste kwaliteit katoen! Er is 210 gram en 350 gram katoen per vierkante meter verwerkt in de stoffen. Hoe meer gram per vierkante meter, hoe luxer het textiel is. Kortom, wij bieden echt super zachte handdoeken! Dus het kopen van badtextiel is een goede keuze!

Verschillende soorten bad textiel

Badtextiel is het verzamelwoord voor de verschillende soorten textiel die zich normaal gesproken bevinden in de badkamer. Denk hierbij aan handdoeken, gastendoekjes, washandjes, badlakens, strandlaken en noem maar op. De jarige Jet zal alle soorten waarderen! Daarnaast ziet een setje er ook erg leuk uit, vooral als het in haar favoriete kleur is.

Bijdrage aan het interieur

Waarschijnlijk wist je hier niks van af, aangezien het best wel een detail is waar vaak alleen maar vrouwen opletten. Maar, badtextiel kan je badkamer maken of kraken! Als het badtextiel dat je voor haar hebt gekocht een modieuze en luxe uitstraling heeft, mag de badkamer spuuglelijk zijn maar zal eerst het oog vallen op de mooie handdoeken en gastendoekjes. Vooral als het een beetje leuk neergelegd is. Handdoeken zijn niet meer alleen bedoeld voor het afdrogen van lichaamsdelen, maar ook voor de uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan een 5 sterren hotel die in de brides-suite een zwaan maakt van haar handdoeken. Supermooi natuurlijk!

Weet jij al welke kleur je jij de jarige Jet cadeau gaat doen? Neem eens een kijkje op onze webshop en laat jezelf inspireren door de prachtige kleuren! Je hebt de keuze uit de volgende kleuren: Azul Oceano, Cinza Claro, Cinza Escuro, Marrom Velho en Verde Velho!

Heb je vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op via hallo@ponchy.nl. Onze experts staan je graag te woord!

Join the wave! 🌊


Related Posts

Leave a comment