bamboe hoodie

Zoals je misschien wel weet vinden we het weggooien van restjes bij Ponchy niet zo. We proberen altijd te kijken wat we nog kunnen doen met rest textiel, zo gezegd en zo gedaan.

Want we hebben voortaan bamboe hoodies en bamboe shorts in de gave kleuren Azul Oceano en Verde Velho! Hoe leuk is dat? En zeg nou zelf, wie loopt er rond in een bamboe hoodie? It’s your chance to stand out.

Bamboe hoodie verkrijgbaar in diverse maten

Omdat we het erg belangrijk vinden dat er voor iedereen iets tussen zit; hebben we 2 verschillende maten ontworpen voor dames en heren, namelijk maat S/M en L/XL.

De truien hebben een lengte en breedte van 70×60 voor S/M en een lengte en breedte van 80×70 voor L/XL. Zo kun je er zeker van zijn dat je de juiste maat te pakken hebt. De korte broeken hebben een lengte en breedte van 45×52 voor S/M en een lengte en breedte van 50×60 voor L/XL. Het zou dus perfect moeten passen voor dames en heren, aangezien ook de hoodies en de shorts gemaakt zijn in het uniseks design.

Veel van onze producten kunnen gedragen worden door dames en heren zoals je gewend bent. Erg leuk om met een vriend of vriendin te matchen. Zo kun je in stijl genieten van een dagje op de camping, in de bossen of gewoon thuis. De hoodies houden je warm en ademen goed! Heb je je surf poncho niet bij je? Geen zorgen, de bamboe hoodie en shorts drogen net zo eenvoudig op als de Ponchy’s zelf! Hoe gemakkelijk is dat?!

Azul Oceano – Bamboe Hoodie

70.00

Verde Velho – Bamboe Hoodie

70.00

Geen ander merk

Er zijn weinig of geen merken die hoodies en of andere soorten kleding verkopen die gemaakt zijn van bamboe of badstof. Om die reden is een Ponchy bamboe hoodie of short enorm uniek. Naast dat het een product is dat niet vaak voorkomt, produceren wij onze hoodies en shorts hier in Nederland met de hand, daarom is de hoodie net zoals al onze andere producten duurzaam. Het is stevig, het ademt goed en het is sterk vocht absorberend. Zoals ik hierboven al benoemde, je hebt niet persé een handdoek nodig om jezelf af te drogen dankzij de multifunctionaliteit van de Ponchy hoodies en shorts!

Wil jij ook een toffe, multifunctionele en duurzame hoodie en shorts scoren? Neem dan eens een kijkje op onze webshop of mail naar hallo@ponchy.nl !

Join the wave 🌊

 


Related Posts

Leave a comment