strandtas, beachtas, beachbag

Een lekker dagje zon, zee en strand is niet mis! Maar je hebt wel een goede beachtas nodig! Wij helpen je bij het maken van die keuze.

Waar dient de beachtas voor?

Een beachtas wordt voornamelijk gebruikt om spullen in op te bergen, denk hierbij aan spullen zoals zonnebrandcrème, handdoeken, drinken, eten en slippers. Het is een ideale tas, het is vaak groter dan bijvoorbeeld een simpele rugzak.

Ook zijn ze in de vorm van een shopper gemaakt, die is namelijk groot genoeg. Vaak zijn strandhanddoeken of strandlaken groter dan een gewoon handdoek voor thuisgebruik. Je wilt natuurlijk wel genoeg ruimte over hebben voor andere spullen zoals een boek of een muziek box!

Welke tas is geschikt voor mij?

Dit is natuurlijk een zeer persoonlijke keuze, maar als je graag een second opinion zou willen kunnen we je zeker wat tips geven! Wij raden aan om voor een strandtas te kiezen die gemaakt is van handdoek stof, van zeer hoge kwaliteit katoen. De reden dat wij liever voor een badstof tas gaan is, omdat je na een dagje strand al gauw een vieze tas hebt. Het schoonmaken daarvan kan soms erg lastig zijn en veel tijd in beslag nemen.

Als jouw strandtas van katoen is gemaakt (handdoekstof dus) dan kun je hem samen met de andere handdoeken in de wasmachine gooien. Klop hem van tevoren wel even af, je wilt natuurlijk niet dat de wasmachine verstopt komt te raken met zandkorrels. Om ervoor te zorgen dat de katoenvezels niet beschadigd raken, kun je hem het beste wassen op 30 graden Celsius. Wat betreft het drogen zou je hem ook in de droger kunnen doen, maar wij kiezen er liever voor om het op te hangen aan de waslijn of droogrek.

Daarnaast is een beachtas van hoog kwaliteit katoen ook veel gaver dan een simpele polyester tas! Zo draag je toch ook een klein beetje mee aan het milieu, aangezien katoen toch beter is voor de natuur in vergelijking tot de synthetische materialen. De strandtassen van Ponchy zijn gemaakt voor dames en heren en zijn om die reden beschikbaar in diverse kleuren! De beachtas is net zoals alle andere producten uniseks.

Heb jij nou een vraag over de beachtas van Ponchy? Neem gerust contact met ons op! Wij staan voor al jouw vragen en opmerkingen klaar. Bel met 0646460872 of mail naar hallo@ponchy.nl! Join the wave! 🌊


Related Posts

Leave a comment