Lekker met de kids een dagje weg? Dan is de strandponcho voor kinderen van Ponchy jouw nieuwe beste vriend! Lees snel verder waarom jij een kinder strandponcho moet kopen.

De kinder strandponcho van hoge kwaliteit

We hebben bij Ponchy kinder strandponcho’s aan ons assortiment toegevoegd in diverse maten en kleuren! Hoe leuk is dat? Er was veel vraag hiernaar, jullie wens is ons bevel. Zo hebben we de kinder strandponcho’s ontworpen in drie maten zodat er voor ieder kind iets tussen zit.

We hebben voor de allerkleinste onder ons de kleine maat, die is geschikt voor kinderen tussen de 1 en 4 jaar. Ook hebben we kinder poncho’s voor kleuters, geschikt voor kinderen tussen de 4 en 9 jaar. En tot slot hebben we ook surf poncho’s voor kinderen tussen de 10 en 14 jaar!

Net zoals de strandponcho voor de volwassenen zijn de kinder poncho’s ook uniseks en beschikbaar in 5 kleuren. De originele welbekende Ponchy kleuren zoals: Rosa Velho, Verde Velho, Azul Velho, Marrom Velho en natuurlijk de Azul Oscuro. Naast dat de kinderen niet meer hoeven te stoeien met onhandige handdoeken hebben de strandponcho’s nog veel meer voordelen die ze met zich meebrengen. Zie hieronder een aantal van de kinderponcho’s!

Sunproof

Onze strandponcho’s zijn zo ontworpen dat de gevoelige huid van je kindje beschermd wordt tegen de felle zonnestralen. Vergeet natuurlijk niet om alsnog zonnebrandcrème te gebruiken voor optimale bescherming. Je trekt het simpelweg over het hoofdje van je kind en het zit direct goed! Bovendien is de poncho voorzien van zakken, zo kan je kind tijdens het spelen altijd zijn of haar speelgoed in kwijt.

Je zult je misschien wel afvragen, wat maakt nou dat de strandponcho van Ponchy uniek is? De strandponcho is met de hand gemaakt hier in Nederland, waardoor het duurzaam is! Ook werken wij niet met synthetische materialen maar met verantwoord katoen, hierdoor kunnen we je verzekeren dat de strandponcho een langdurig leven heeft, goed ademt, luchtdoorlatend- en enorm vocht absorberend is. Er is namelijk maar liefst 350 gram katoen per vierkant meter in de poncho verwerkt, hierdoor is de poncho super zacht en heel stevig.

Wil jij nou ook zo’n trendy en duurzame strandponcho scoren voor je kids? Neem dan snel een kijkje op onze website of mail naar hallo@ponchy.nl!

Join the wave. 🌊


Related Posts

Leave a comment