luxe handdoeken

In dit blogartikel hebben we het over alle voordelen van een Ponchy strandlaken. Wil je meer weten over de eigenschappen van een Ponchy strandlaken van 100cmx200cm? Lees dan hieronder snel verder!

Strandlaken van 100% katoen

Vaak zie je dat andere merken ervoor kiezen om synthetische stoffen in hun bad textiel te verwerken, denk bijvoorbeeld aan Polyamide. Dit doen zij om te besparen op de productie kosten. Ergens is dit natuurlijk wel begrijpelijk, vooral omdat alles nu dankzij Corona duurder is geworden.

Maar de kwaliteit van het strandlaken is dan ook niet de beste, zo raakt het strandlaken gauw z’n zachtheid of vocht absorberende functie gauw kwijt. Dit wil je natuurlijk niet. Het is verder ook enorme geldverspilling als je om het half jaar nieuwe handdoeken zou moeten aanschaffen.

Daarom bevatten al onze handdoeken en strandlaken alleen 100% Oeko-Tex gecertificeerd katoen. Zo kun je ervan uit gaan dat jouw strandlaken een lange levensduur zal hebben. Om die reden raden wij altijd aan om voor een handdoek of strandlaken te gaan die van 100% katoen is.

De Ponchy strandlaken is handgemaakt in Nederland van 100% katoen en het bevat 210 gram katoen per vierkante meter. Hierdoor is het strandlaken lichtgewicht en kan het goed vocht opnemen.

Diverse Maten, kleuren en nog veel meer

Alle Ponchy handdoeken zijn verkrijgbaar in maar liefst 5 verschillende kleuren; Azul Oceano, Cinza Claro, Cinza Escuro, Marrom Velho en Verde Velho. Voor degenen die van wat natuurlijkere kleuren houden raden we Cinza Claro, Cinza Escuro en Verde Velho aan. Die zijn vaak wat minder opvallend, ideaal voor degenen die van discretie houden dus! Naast dat we strandlaken van 100cmx200cm hebben, hebben we ook handdoeken van 70cmx100cm en badhanddoeken van 100cmx140cm. Voor elke gelegenheid hebben we een handdoek.

Wat de Ponchy handdoeken nog meer uniek maakt is het feit dat ze in Nederland met de handgemaakt worden door coupeuses met oog voor detail. Dankzij hun expertise kunnen we garanderen dat jouw handdoeken lang mee zullen gaan en hun zachtheid niet gauw zullen verliezen. Ook gooien we niets weg, van het rest textiel wat overblijft maken we weer nieuwe producten. Denk bijvoorbeeld aan washandjes. Ponchy producten zitten in een hoge prijsklasse, dit komt natuurlijk doordat het hier in Nederland wordt gemaakt tegen eerlijke prijzen.

Extra informatie:

Hieronder hebben we nogmaals alle eigenschappen van de Ponchy handdoeken neergezet!

  • Handgemaakt in Nederland
  • Van 100% katoen gemaakt
  • Lichtgewicht
  • 3 verschillende maten
  • 5 verschillende kleuren
  • Zacht
  • Trendy
  • Stevig
  • duurzaam

Wie wil dit nou niet?

Wil jij nou ook een mooie Ponchy handdoek of strandlaken kopen voor jezelf of een vriend(in)? Neem dan een kijkje op onze webshop! En heb je nog vragen, opmerkingen, klachten of complimenten? Neem dan gerust contact op via ons contactformulierhallo@ponchy.nl of bel met 06-46460872.

We staan voor je klaar iedere werkdag van 09.00 – 18.00 uur!

Join the wave!  🌊


Related Posts