Badstof poncho

Wellicht overweeg je binnenkort om een badstof poncho te kopen of om cadeau te doen, gezien de feestdagen om de hoek zijn. In dit artikel ga ik je vertellen waarom dat een goede keuze is!

Hoe wordt badstof gemaakt?

Laten we allereerst beginnen bij het begin en goed kijken wat badstof nou precies is. Badstof is een katoenen weefsel, waarbij kettingdraden tot lussen zijn gevormd. Dit weefsel wordt geweven op een speciale machine met twee kettingen. De stof is hierdoor in staat om veel vocht op te nemen en vervolgens ook weer snel te drogen.

Deze fijne eigenschappen maken badstof ook geschikt voor comfortabele handdoeken of badstof poncho’s. Het komt er op neer dat je dan sneller droogt als je bijvoorbeeld net gesurft of gezwommen hebt.

Voordelen van katoen

Je hebt het vast wel opgemerkt, vele handdoeken, beddengoed, badjassen en ondergoed wordt bij voorkeur gemaakt van katoen. Dit is niet zomaar, de grootste reden is  omdat het sterk vocht absorberend en goed luchtdoorlatend is. Daarnaast is het lekker zacht, soepel en gaat het lang mee waardoor het duurzaam is. Dit zorgt er weer voor dat je voor even goed gebakken zit met katoenen of badstof (poncho) producten.

Badstof poncho’s bij Ponchy.nl

Misschien heb je al wel  rondgesnuffeld op onze website en heb je gezien dat onze poncho’s van hoge kwaliteit en verantwoord katoen zijn gemaakt. Hier hebben we bewust voor gekozen omdat het vriendelijker is voor jouw huid (vooral als je flink verbrand bent wil je iets zachts) en ook voor de natuur. Daarnaast is het belangrijk voor surfers of andere watersportgebruikers dat ze snel op kunnen drogen zodra ze het water verlaten. En een warme, zachte katoenen surf poncho is dan ook zeer aangenaam om in te springen. Naast dat het van goede kwaliteit is gemaakt, hebben de surfponcho’s ook een veel meer functionaliteiten. Het is goed te gebruiken als een portable omkleedhok, maar ook als loungewear om thuis lekker te ontspannen.
Bovendien zou  je ook gedag kunnen zeggen tegen je reguliere badjas of badhanddoek. Een Ponchy over je hoofdtrekken is vaak gemakkelijker dan een onhandig grote handdoek.

Als je op zoek bent naar een poncho van goede kwaliteit, die een lange levensduur heeft en ook nog eens lekker zacht is. Zit je bij Ponchy.nl aan het goede adres! Bestel vandaag nog jouw Ponchy! Heb je verder nog vragen? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier of bel met +31646460872


Related Posts

Leave a comment